IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ekim 2008, 21:03   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nokiadan iki yeni cevher




Mobil iletişim ve multimedya cihazlarında dünya devi Nokia, zarif ve kaliteli tasarımlarıyla dikkat çeken Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte'yi tanıttı. Bu yeni cep telefonları, kullanıcılara eşsiz deneyimler sunmanın yanı sıra ünlü yapımcı/DJ ikilisi Kruder & Dorfmeister tarafından yaratılan özel melodiler de içeriyor.

Finlandiyalı mobil iletişim cihazları devi Nokia, son derece zarif ve kaliteli tasarımlarıyla dikkat çeken Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte'yi tanıttı. Kullanıcılara benzersiz deneyimler yaşatan Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte'nin özel melodileri ünlü yapımcı/DJ ikilisi Kruder & Dorfmeister, görselleri ise Fritz Fitzke tarafından hazırlandı.

Neden Arte?
Arte, sanat anlamına geliyor. Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte ile Nokia, kullanıcılara doğal ışık ve onun yansıttıkları aracılığıyla sanatın inceliklerini sunuyor. "Tap-for-time" işlevi sayesinde iki hafif dokunuşla, saat ekranı aydınlanıyor, ekran koruyucu gün boyu aktif kalabiliyor.

Nokia 8800 Sapphire Arte'nin tasarımında hem deri hem de değerli taşlar kullanıldı. Tercih tuşu, dünyanın en değerli mücevherlerinden biri olan safirden yapılırken, panellerde Doğu Hindistan'da üretilen üstün kaliteli deri kullanıldı. Nokia, mekanik kabartmadan kaçınıp derinin doğal dokusunu koruyarak her ürünün benzersiz olmasını sağlıyor. İnce kaplama, cihazı günlük kullanım sırasında korumanın yanı sıra ekstra bir zarafet sunuyor.

Nokia 8800 Arte ise kendine özgü siyah bir şıklık sunuyor. Nokia 8800 Arte'de kullanılan, klasik araba iç tasarımından elektronik ürünlere kadar kullanıcının yaşam tarzını yansıtan çeşitli ürünlerde tercih edilen kahverengi tonları lüks ve zarafeti ön plana çıkarıyor.

Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte, 3G özellikleri ve 3.2 megapiksel otofokus kameraya ilave olarak etkileyici OLED (Organik LED) ekranı ve 1 GB dahili hafızası ile dikkat çekiyor. Telefon, ekranı alta gelecek şekilde ters çevrildiğinde sessiz mod aktif faal hale geliyor. Parmak izi lekesini önleyen kaplama, metal ve cam kısımların kirlenmesini engellerken, microUSB bağlantı sayesinde sadeliği ile göze daha da hoş görünüyor.

Dokunmatik ses kontrollü kulaklık, kusursuz masaüstü standı ve zarif deri taşıma çantasını da içeren akseuarlar bu cep telefonlarını tamamlıyor.

Nokia 8800 Arte ve Nokia 8800 Sapphire Arte'nin 2008'in ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cevher, iki, nokiadan, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ey Cevher Ecrin İslamiyet 0 16 Mart 2014 10:02
Cevher Hazırlama YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 09 Şubat 2010 18:37
Nokiadan Eğlence Odaklı Yeni Cihaz Kralice Cep Telefonlar 0 28 Ekim 2008 21:02