IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mayıs 2010, 19:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En yeniler Nokia'dan...





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sevilen sanatçıların yeni albümleri bütün dijital platformlardan önce Ovi Müzik'te Nokia'nın sınırsız müzik servisi üyelerine sunuluyor!

Türkiye'nin en geniş içeriklerinden birine sahip Ovi Müzik kataloğu kapsamında Türkiye'den birçok sanatçı ve grupla da anlaşmalar yapılıyor. Bu sayede müzikseverler Emre Aydın, Mor ve Ötesi, Sabahat Akkiraz ve Sagopa Kajmer'in yeni albümlerini dijital platformlarda önce OVİ Müzik kataloğundan indirecekler.

Türkiye'de mayıs ayından itibaren sunulmaya başlanan Nokia'nın sınırsız müzik servisi müzik şirketleri ve sanatçılarla yaptığı anlaşmalar sayesinde üyelerine sevdikleri sanatçıların yeni albümlerini diğer dijital platformlardan önce ilk olarak Ovi Müzik kataloğundan ücretsiz erişim olanağı sunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu kapsamda Nokia'nın sınırsız müzik servisi üyeleri 15-31 Mayıs arasında Mor ve Ötesi, Emre Aydın yeni albümlerinin ücretsiz dijital versiyonlarını öncelikli olarak indirme şansına sahip olacaklar. Sagopa Kajmer hayranları ise 15-25 Mayıs'ta dijital platformlarda yine ilk olarak Ovi Müzikte sanatçının 1 single'ına ve 1 remix'ine, ardından 25 Mayıs'tan itibaren yeni albümünün kendisine her yerden önce Ovi Müzik'te ücretsiz olarak erişecekler. Sabahat Akkiraz 'ın yeni albümü de her yerden önce Ovi Müzik'te olacak.

Nokia'nın sınırsız müzik erişimi servisi üyelerine 1 yıl boyunca Ovi Müzik kataloğunda sunulan milyonlarca ücretsiz şarkıdan istedikleri kadar şarkıyı bilgisayarlarına ya da Comes With Music Edition mobil cihazlarına indirmelerini ve bunları sonsuza kadar saklayabilmelerini sağlıyor. Servis Universal Music Group, Sony Music, Warner Music Group ve EMI Group gibi tüm büyük müzik şirketlerinin yanı sıra birçok yerli ve yabancı bağımsız şirketle de yapılan anlaşmalar sonucunda kullanıcılarına geniş bir müzik kataloğuna sınırsız erişme olanağı sunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yerel içerik olarak MÜ-YAP kataloğunda bulunan şarkıların yanı sıra, şu anda hiçbir dijital platformda bulunmayan IMM ve Elec-trip arşivini de içeren Ovi Müzik kataloğu 4 milyonu aşkın her türden yerli ve yabancı parçayla Türkiye'nin en büyük müzik kataloglarından biri olma özelliğini taşıyor. Müzik şirketleri ve sanatçılarla yakın işbirliği içinde bulunan Nokia, Ovi Müzik kataloğunu yapılacak yeni anlaşmalarla hiçbir dijital platformda sunulmayan başka yerel içeriklerle beslemek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Bu şekilde yerel müzik arşivi sürekli olarak geliştirilen Ovi Müzik kataloğunun yıl sonuna kadar 6 milyonu aşkın parçaya ulaşması hedefleniyor.

Sunduğu yasal içerikle müzik endüstrisinin yanı sıra sanatçılara ve tüketicilere de yarar sağlayan müzik servisi ile ilgili olarak yerel sanatçılarla yapılan video çekimleri ise [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]adresinde izlenebiliyor. Servisle ilgili görüşlerini eğlenceli videolarda dile getiren yerel sanatçı ve gruplar arasında Emre Aydın, Sabahat Akkiraz, Mor ve Ötesi, Hayko Cepkin, Müslüm Gürses, Öykü ve Berk, Hüsnü Şenlendirici, Aslı Güngör, Badem, Baba Zula, Selim Sesler, Ayça Şen, Sakin ve İlhan Erşahin gibi çok farklı ve geniş kesimlere seslenen birçok ünlü sanatçı ve grup bulunuyor.

Kaynak : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
en, nokiadan, yeniler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yasemin Mori /Yeniler. Düş U, Ü, V, Y, Z 0 15 Ocak 2015 17:42