IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ekim 2010, 07:21   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nokia'la konserler başlıyor!




"Ovi Müzik Series by Nokia" başlıyor


"Ovi Müzik Series by Nokia", Lali Puna ve Şevval Sam konserlerini müzikseverlerle buluşturuyor.
Nokia, "Ovi Müzik Series by Nokia" kapsamında, Ekim ayında biri yerli diğeri yabancı olmak üzere iki kadın sanatçının konserinin müzikseverlerle buluşmasına destek oluyor. Konserlerden ilki 8 Ekim Cuma günü İKSV Salon'da, diğeri ise 9 Ekim Cumartesi günü Babylon'da müzikseverleri coşturacak.

8 Ekim'deki Lali Puna konserinin kapıları saat 21.30'da açılacak. 22.30'da başlayacak konser, Tridecoder, Scary World Theory, Faking the Books ve Our Inventions albümleriyle Lali Puna'ya gönlünü kaptıran dinleyicileri ağırlayacak. Vokal ve tuşlu çalgılarda Valerie Trebeljahr'ın liderliğindeki topluluk, The Notwist'ten de tanıdığımız Markus Acher'in düzenlemeleri, yeni albümü ve kendini tekrar tekrar dinleten "Remember" adlı çıkış parçasıyla bize elektronik müzikte Lali Puna sofistikeliğini ne kadar özlediğimizi hatırlatıyor. Trebeljahr'ın fısıltılı vokalleri ve Acher'in sade ve mutluluk verici melodileri, hem yıllar önce Phonem'de dinleyip de doyamayanlar hem de grupla yeni tanışanlar için Salon'da tınlayacak. Şimdilerde bir radyo tiyatrosu üzerinde çalışan Lali Puna, aynı zamanda indie ve elektronik sevenlerin yakından takip ettiği Morr Music ailesinin de kadim bir üyesi.

9 Ekim'deki Şevval Sam konseri ise saat 23.00'da başlayacak. Alışılan çizgilerin dışında kalan Şevval Sam, dünya müziği, klasik Türk müziği, geleneksel halk müziği, klasik caz ve müzikal gibi farklı türlerin şarkılarını seslendiren ve besteleyen çok yönlü bir sanatçı. Kazım Koyuncu ile yaptığı çarpıcı düet ve bu yıl piyasaya çıkan, 70'lerin arabesk şarkılarını yorumladığı "Has Arabesk" isimli albümü ise sanatçının bu çok yönlü müzikal kişiliğini destekler nitelikte. 10 farklı dilde şarkılar söyleyen Şevval Sam, yaşadığı toprakların kültüründen beslenen ve bunu yaparken özgünlüğünü koruyan nadir müzisyenlerden. Sayısız dizi ve film ile oyunculuk kariyerinde de aynı başarıyı yakalayan Sam'ı birçok meslektaşından ayıran özelliği ise sosyal meselelere gösterdiği ilgi ve hassasiyet.

Basın bülteninden derlenmiştir

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlıyor, konserler, nokiala


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu Yaz Kaçırmamanız Gereken Konserler Liaaa Kültür ve Sanat 0 25 Haziran 2012 02:29
Müzik ve Konserler тєαм Kültür ve Sanat 0 06 Aralık 2007 03:51