IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2012, 14:38   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nokia çok kötü yakalandı!




Dün yeni Lumia serisi akıllı telefonlarını tanıtan Nokia, PureView teknolojisinin özelliklerini gösteren -----da meğerse başka bir kamera kullanmış.

Dün düzenlediği etkinlikte kullanıcıların karşısına Lumia 820 ve Lumia 920'ü çıkaran Nokia, bunun yanında yeni teknolojilerinden de bahsetti. Kablosuz şarj özelliği, artırılmış gerçeklik sunan “Lens” uygulaması, dokunmatik ekranı eldiven ile kullanabilme ve PureView teknolojisine sahip kamera gibi yenilikler gerçekten etkileyici görünüyordu. Diğer yenilikleri henüz test etmek mümkün olmasa da kamera ile ilgili örnekler Nokia tarafından hemen yayınlandı. Bu örneklerde düşük ışıkta çekilmiş bir fotoğraf ve optik görüntü sabitleme “OIS” özelliğini gösteren bir ----- bulunuyordu.

Hem ----- hem de fotoğraftaki kalite Lumia 920'nin diğer akıllı telefonlardan daha üstün olduğunu gösteriyor. Ancak -----yu dikkatli izleyenler, olayın pek de sanıldığını gibi olmadığını farketmişler. Pocketnow sitesinin kullanıcıları -----nun 27. saniyesinde karavanın arka camından yansıyan bir kameraman görüntüsü olduğunu yakalamış. Kameramanın elinde ise oldukça büyük bir kamera bulunuyor. Oysa ki -----nun birden fazla bölümünde elinde Lumia 920 ile kayıt yapan bir erkek görülüyor ve -----nun girişinde de “Nokia PureView’un yeni inovasyonu” deniliyor.

Bu detayın konuşulmaya başlamasının ardından Nokia’dan bir açıklama geldi. -----nun Lumia 920 ile çekilmediğini kabul eden Nokia, bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyor. Firmanın açıklamasında bu -----nun sadece OIS özelliğini göstermek adına yayınlandığı, Lumia 920 ile çekilmediği belirtiliyor. Nokia adına konuşan Heidi Lemmetyinen “-----da bunun Lumia 920 ile çekilmediğini belirten bir bilgi yayınlamalıydık. Durumun yarattığı karışıklık için özür dileriz” açıklamasını firmanın resmi blogunda yayınladı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nokia'ya kötü sürpriz! Deep Cep Telefonlar 0 08 Mayıs 2012 18:17
Nokia için en kötü haber! Deep Cep Telefonlar 0 01 Mayıs 2012 17:12
Nokia'ya Kötü Haber Spartacus Cep Telefonlar 0 18 Nisan 2012 12:15
MS ve Nokia fena yakalandı! Deep Cep Telefonlar 1 26 Aralık 2011 04:37
Nokia için çok kötü bir haber! dreamy Cep Telefonlar 0 25 Kasım 2011 14:18