IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ocak 2013, 15:32   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nokia Lumia 620 Türkiye’de!




Türkiye’de büyük ses getiren Nokia Lumia serisi büyümeye devam ediyor.

2012’nin son aylarında piyasaya sürdüğü Lumia serisiyle kendinden söz ettiren Nokia, Lumia 920 ve Lumia 820’den sonra Nokia Lumia 620’yi de piyasaya sürdü.

Yeni Nokia Lumia 620’ye ilk kez Turkcell’liler kavuşacak
Nokia Lumia 620, Türkiye’de ilk kez Turkcell ile tüketiciyle buluşacak. Turkcell’liler 1 Şubat itibarıyla Turkcell Mağaza (magaza.turkcell.com.tr) ve Turkcell İletişim Merkezlerinden 749 TL’lik peşin fiyatıyla Nokia Lumia 620’ye sahip olabilecek. Turkcell’liler ayrıca Nokia ailesinin en yeni üyesini 8 Şubat’tan itibaren Turkcell’lilere özel avantajlı fiyatlarla kontratlı olarak da satın alabilecek.

İşte Bu: Nokia Lumia 620
Windows Phone 8 ile çalışan Nokia Lumia 620, daha kişisel bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. Canlı Kutucuklar, Windows Phone Başlangıç Ekranı’nı kişiselleştirmeyi kolaylaştırıyor. People Hub, çoklu rehberlerden ve sosyal ağlardan tek bir kontakt veritabanı oluşturabiliyor; sohbet başlatmayı, arkadaşların içeriklerini, tweet’lerini ve fotoğraflarını görmeyi ve hatta paylaşım için gruplar ya da özel odalar kurmayı kolaylaştırıyor. Windows Phone 8 ayrıca Microsoft Office’i, Xbox Live’ı, 7 GB’lık SkyDrive bulut depolama alanını ücretsiz veriyor ve Internet Explorer 10’da daha güvenli, hızlı gezinmeyi sağlıyor.

Nokia Lumia 620 sunduğu Yakın Alan İletişimi (NFC) desteğiyle, Nokia’ya uygun JBL PlayUp Kablosuz Hoparlör gibi NFC-uyumlu aksesuarlara kablosuz kolayca bağlanmayı ve kablosuz olarak müzik aktarabilmeyi mümkün kılıyor.

Nokia Lumia 620 çarpıcı, renkli ve parlak tasarımının yanı sıra hem Nokia hem de Microsoft’un sunduğu pek çok ilginç deneyim getiriyor. Beş megapiksel ana kamerası ve VGA ön yüz kamerası ile birlikte Nokia Lumia 620, Nokia’nın üstün lens teknolojisinin avantajına sahip. Akıllı Çekim özelliğiyle mükemmel bir kare oluşturmak için gerekirse istenmeyen objeleri kareden silmeye bile yardım edebilen çoklu görüntüleri kullanırken, Cinemagraph lensi sabit fotoğraflara basit animasyonlar eklemeyi mümkün kılıyor.

Nokia Lumia 620’deki gelişmiş Nokia lokasyon özellikleri, muhteşem Nokia Bilen Göz’ün yanı sıra Nokia Haritalar, Nokia Sürüş ve Nokia Transport dahil olmak üzere bir dizi kapsamlı navigasyon deneyimi de içeriyor. Nokia Bilen Göz, kamera vizöründen bakarken civardaki görünmeyen mekanlar hakkında bilgi görüntülemek için Nokia LiveSight artırılmış gerçeklik teknolojisini kullanıyor.

Nokia Lumia 620’nin sunduğu diğer etkileyici bir deneyim de Nokia Music ile birlikte gelen Mix Radio servisi. Nokia Mix Radio ile kullanıcılar, abonelik gerektirmeden ve ücretsiz olarak müzik listelerine erişip, reklam olmadan müzik dinleyebiliyor, hatta dilerlerse çevrimdışı dinleyebilmek için şarkı listelerini cihazlarına indirebiliyorlar.

teknoloji

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
620, lumia, nokia, türkiye’de


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nokia Lumia 920 Kaç TL? Zen Cep Telefonlar 0 18 Kasım 2012 14:34
Nokia Lumia 920 İnceleme Zen Cep Telefonlar 0 17 Kasım 2012 20:52
Nokia Lumia 920 Türkiye Satış Fiyatı. Zen Cep Telefonlar 0 17 Kasım 2012 17:50
Nokia Lumia 603 Bulut Cep Telefonlar 0 30 Mart 2012 15:55
Nokia Lumia 900 : Nokia’nın Windows Phone işletim sistemli yeni telefonu Sevda Cep Telefonlar 0 29 Ocak 2012 16:54