IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Nokia'dan Huawei Açıklaması: "Yaptırımlar İşimize Gelir" (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/822754-nokiadan-huawei-aciklamasi-quotyaptirimlar-isimize-gelirquot.html)

eiffel65 29 Mayıs 2019 18:51

Nokia'dan Huawei Açıklaması: "Yaptırımlar İşimize Gelir"
 
Nokia İcra Kurulu Başkanı Rajeev Suri, Trump yönetiminin Çinli teknoloji devi Huawei'ye uyguladığı yaptırımların uzun vadede Nokia ve diğer telekomünikasyon şirketleri için fayda sağlayacağını açıkladı.
Amerika Birleşik Devletleri tarafından Çinli teknoloji devi Huawei'ye karşı uygulanan yaptırımlar, diğer telekomünikasyon şirketleri tarafından da yakından izleniyor. Huawei'nin Amerika'da 5G teknolojileri üzerine çalıştığı ve bu konuda diğer şirketlere göre daha başarılı olduğu biliniyordu ancak Nokia'da İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Rajeev Suri, bu kara liste durumunun en çok diğer telekomünikasyon şirketlerine yarayacağına dair açıklamalarda bulundu.


Suri yapmış olduğu açıklamalarda, Nokia'nın 5G teknolojileri için çalıştığının altını çizerek bazı anlaşmalar yaptıklarını ve bu anlaşmalarla birlikte dünyanın ilk 5G ağlarından bir tanesini kurmaya çalıştıklarını belirtti. Huawei'ye karşı başlatılan yasal sürecin uzun vadede kendileri için bir fırsat olduğunu belirten Suri, yeni bir 5G ağ anlaşmasını da nisan ayının sonunda imzaladıklarını açıkladı.


Yapılan açıklamalara bakıldığı zaman, özellikle Nokia'nın Huawei'nin içinde bulunduğu süreci kendi faydaları doğrultusunda kullanacakları anlaşılabiliyor. Zaten Nokia, 5G teknolojileri konusunda çalışmalarını sürdürüyor ve 37 farklı 5G anlaşmasının yapıldığı biliniyordu. Önümüzdeki süreçte Nokia'yı 5G teknolojileri ile ilgili gelişmelerde daha yakından göreceğiz gibi duruyor.

Tüm gelişmelerle paralel olarak Nokia'nın finansal varlığı da değerlendi. Şirketin hisse senetleri şimdiden yüzde 1.9 oranında yükselmiş durumda.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net