IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2012, 13:28   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KPDS Sınav Giriş Belgeleri Yayınlandı




daylar 2012 KDPS sonbahar dönemi sınava giriş belgelerini, TC kimlik numarası ve şifreleriyle ÖSYM'nin internet adresinden alabilecekler.

Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınav ı (KPDS ) sonbahar dönemine girecek adayların sınava giriş belgelerini, TC kimlik numarası ve şifreleriyle ÖSYM 'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden alabileceği bildirildi.

ÖSYM Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 18 Kasım'daki sınava başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, TC kimlik numarası ve şifreleriyle ÖSYM'nin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden alabilecek.

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileriyle fotoğrafı bulunacak. Sınava giriş belgeleri adayların adreslerine gönderilmeyecek. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınavda yanlarında bulundurmak zorunda. Belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret bulunmaması gerekiyor. Aksi halde adayın sınavı geçersiz sayılacak. Bu belgesi olmayan adaylar sınava alınmayacak. Açıklamada, adayların sınava girecekleri binaları sınav gününden önce görmeleri tavsiyesinde de bulunuldu.

Adayların sınava girebilmeleri için sınava giriş belgesinden başka fotoğraflı ve onaylı özel kimlik belgelerini de yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Nüfus cüzdanı, pasaport, zorunlu askerlik görevini yapan er/erbaşlarla askeri öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar özel kimlik belgesi olarak kabul edilecek.

Bunların dışındaki, sürücü belgesi, meslek kimlik kartları gibi diğer tüm belgeler sınava giriş için geçerli belgeler sayılmayacak. Açıklamada, ayrıca nüfus cüzdanında soğuk damga olması, adayın güncel bir fotoğrafının bulunması, TC kimlik numarasının olmasının yanı sıra pasaportun süresinin de geçerli olması uyarılarında bulunuldu. Aksi durumda söz konusu belgeler kabul edilmeyecek.

Bu belgelerini eksiksiz olarak yanında bulundurmayan bir aday, mazereti ne olursa olsun, sınava alınmayacak. Sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
belgeleri, giriş, kpds, sınav, yayınlandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sosyal Hizmetlere Giriş Sınav Soruları Liaaa AÖF Sorulari & Daha Önce Çıkmis Sorular 0 26 Nisan 2012 02:55
Sosyolojiye Giriş Sınav Soruları 2010 - 2011 efLatun AÖF Sorulari & Daha Önce Çıkmis Sorular 0 10 Kasım 2011 21:22
Sosyolojiye Giriş Sınav Soruları - 2010 efLatun AÖF Sorulari & Daha Önce Çıkmis Sorular 0 10 Kasım 2011 21:19
Gizli UFO belgeleri yayınlandı! Slipknot Bilim Dünyasından Son Haberler 0 09 Ağustos 2010 16:48
Kamu Personeli Delirtme Sınav Soruları (KPDS) Hesna Yalan Haber 1 03 Mart 2010 15:19