IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2010, 08:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Harry Potter And The Prisoner Of Azkaban - PS2





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyun Bilgileri

Harry, Ron ve Hermione civarında okula yeni büyü öğrenme, iksir malzemeleri toplayarak, onların rakibi AO'ların kötü planları yenerek, gidip Dementors mustarip, Äîthe Azkaban hapishanesinin korur.

Sen karakterler arasında oyun sırasında alternatif olabilir, Äîthey bütün özel yetenekleri var. Harry atletik ve halat tırmanma ve boşlukları atlayarak uzak yerlere erişebilirsiniz. Ron meraklı ve iyi keşfetmek de, o gizli geçit ve raflarında gizli öğeler bulabilirsiniz. diye sert çalışmaları nedeniyle ve çok akıllıdır Hermione iyi zor büyü döküm yer almaktadır. Aynı zamanda çocuklar çok gitmek büyük küçük yerlere sıkmak olabilir. Genellikle, ne zaman bir arkadaş yeni bir büyü öğrenir, grup büyülü bir sınıf katılır. Sonra öğretmen gizli bir kapıdan sınıfta bir yere bir spellbook almak için Harry ve arkadaşları gönderir. büyü sonra, grup, Äúboss, sadece yeni büyü kullanarak mağlup edilebilir bir canavar Au savaş vardır öğrendik. Orada dışında tüm bu çalışmayı yeni bir büyü alacaksın ile AO'ların Yanlış birşey yok, sen, Äôll neredeyse hiç tekrar kullanmak patron kaçış sonra. Ve burada, AO'ların büyük problem. Bu, bir web sitesi ipuçları ve hileler açık dolu olmadan yakındaki bir bilgisayarda patron neredeyse imkansız yenilgi AO'ların.

Yeni bir büyü vermez sadece Hogwarts sınıf Potionları olduğunu. Snape, Potionları öğretmen, sadece sen ne gelecek sınıf için gerekli söyler. Ne zaman, AO'ların zaman size kullanışlı yardım için site dolandırıcı danışın malzemeleri toplamak için. Ardından, yeni iksir hakkında bilgi almak için sınıf katılabilir. Harry Potter Azkaban Tutsağı kendisinin sıkıcı hiç eğlenceli bir oyun, ama bir bilgisayara geri her on dakikada yardım için çalışan kesinlikle eğlenceli değildir. Tabii, bu zorluğu doğru miktarda AO'ların ipuçlarıyla, ama hepimiz yerine kendimizi yapardı.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
azkaban, harry, potter, prisoner, ps2


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban cruel Oyun Hileleri 0 28 Eylül 2011 12:22