IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Temmuz 2010, 13:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LEGO Harry Potter: Years 1-4 - 2010





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyun Bilgileri

Şimdiye kadar ki en farklı Harry Potter olacak olan yapım, Harry ve arkadaşlarının Hogwarts kalesinde geçen ilk 4 yılı üzerine odaklı bir ilerleyiş sunacak. Bilmeyeniniz yoktur, ama kısaca bahsedecek olursak; Harry’nin ailesi, Karanlık Lord tarafından öldürülmüştür. Aslında tek onlar değil, Voldemort’a karşı gelen herkesin sonu ölüm olmuştur, ama bir kişi hariç; Harry Potter. Ölüme karşı koymayı başarabilen tek insan olan Harry, henüz bebek olmasına rağmen büyük bir şöhret elde eder ve kendisi büyüyene kadar ünü tüm büyücü dünyasına yayılmıştır. Oyun, Harry’in, teyzesine bir sepet içerisinde bırakılmasıyla başlayacak. Kitabın ve filmin başlangıcıyla benzer bir yapıda yani. Karakterimizin büyümesiyle birlikte olaylar yavaş yavaş gelişecek ve Hogwarts’a kabul mektubunun gelmesiyle de asıl macera başlayacak.

Kontrol edebileceğimiz birden fazla karakter bulunacak. Asıl karakterimiz Harry olsa da, Ron ve Hermonie’yi de kontrol edebileceğiz, etmediğimiz zamanda da onlar yanımızda yer alacaklar. Sürekli olarak bir yardımlaşma içerisinde yer alacağız. Derslere girecek, büyü yapabilecek, iksir hazırlamayı öğrenecek ve önümüze çıkan bulmacaları çözmeye çalışacağız. Quidditch’in olup olmayacağı hakkında ise, henüz bir bilgi yer almıyor. Oyun boyunca Hogwarts Kalesi, Diagon Yolu, Hogsmeade Köyü ve Yasak Orman gibi mekânlarda bulunacağız. TT Games, her bir bölge için ayrı özenle çalışıyor. Öyle ki, yer aldığımız her mekânı keşfedebilecek ve hiç ummadığımız sürprizlerle karşılaşabileceğiz.

Yapımcılar, Harry Potter gibi inanılmaz bir evrene, yeni bir yön verecekleri için çok heyecanlı olduklarını dile getiriyor. Zira bugüne kadar çıkmış tüm Harry Potter oyunlarını oynamış birisi olarak, LEGO versiyonunun belki de en eğlencelisi olacağını söyleyebilirim. Yetkililer, kitap ve filme sadık kalarak projeyi hazırladıkları gibi, yapıma entegre edecekleri mizahi yapı ve espri unsurlarıyla da oynanışı renklendirmeyi planlıyor. Görsel kalite ise önceki LEGO oyunlarıyla hemen hemen aynı. Harry Potter, aynı anda iki oyuncu tarafından da oynanabilecek.


Sistem Gereksinmeleri

İşletim Sistemi: Windows Vista / Windows 7 / Windows XP
İşlemci: AMD Athlon XP 2200 + 1,8 GHz Intel Pentium IV
RAM: 256 MB RAM (XP) / 512 MB RAM (Vista / Win 7)
HDD: 4,5 GB Boş Alan
Ekran Kartı: 128 MB VRAM - NVIDIA GeForce FX 5800 / ATI Radeon 1300 Pro HD
Direct X: 9.0c

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
14, 2010, harry, lego, potter, years


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Harry Potter Aştı AnsweR Kültür ve Sanat 2 29 Kasım 2005 16:30