IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2011, 10:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Land of chaos online




LOCO – Land of Chaos Online, MMORPG, TPS (third person shooter) ve Taktik janrlarını daha önce hiç görülmemiş şekilde Taktiksel Online Aksiyon RPG’de birleştirir. LOCO’daki birbirinden farklı hero’ların rollerine bürün, onların becerilerini birleştir ve düşmana karşı en doğru stratejileri geliştir. LOCO, muhteşem bir oyun tasarımıyla öncü bir aksiyon oyunu konsepti sağlamakta.

Kilit Özellikler
MMORPG - Hero'larına kişilik kazandır ve onları yetiştir. Hero'ları epik yapıtlarla donat ve düşmanın alt et

TPS - Oyunun hızı ve seri third person shooter bakış açısı seni oyunun içine sürükler ve bu sayede yakın ve yoğun bir oyun deneyimi yaşanır

Taktikler - Takım oyunu ve taktiksel ustalıklar, başarılı bir karşılaşmanın kilit noktalarıdır. Bu taktiksel oyunda takım ol ve rakibin stratejisine karşı en doğru taktikleri geliştir.




Aksiyon oyunu & Taktiksel oyun

Karışık tarzların birleştiği online aksiyon oyunu LOCO – Land of Chaos Online, bir Taktiksel Online Aksiyon RPG’dir ve role playing’i bir sonraki aşamaya taşır. Stratejik zeka, hızlı karar alma becerisi ve seri, hatasız denetim gerektiren bu taktik oyunu, gerçek zamanlı taktikleri ve aksiyon role playing’i yoğun ve nefes kesici bir taktiksel oyunda bir araya getirir.

Aksiyon oyunu ve taktiksel oyunun birleşimi olan LOCO, yüksek kaliteli grafikler, eşsiz yetenek ve kişiliğe sahip çok sayıda oynanabilir karakter ve hızlı bir tempoda gelişen bire bir savaş gibi özellikler içerir. En yüce boss’a ulaşmak için yardakçılarını aşmak, haritayı rakiplerden temizlemek için düşman kamplarını yok etmek veya bir guild savaşında bir başka takımı almak olsun, Land of Chaos Online’ın hızlı aksiyon oyunu ve taktiksel oyunun elementlerini eşsiz şekilde birleştirmesi sayesinde, dünyanın her tarafındaki siz oyuncular, daha önce hiçbir aksiyon oyunu veya taktiksel oyunda rastlamadığınız türde bir online deneyim yaşayacaksınız.

Çeşitli karakterler arasından üç hero seçkisi yap ve tercih ettiğin parti için savaşmak üzere Forces of Nature’ı ya da Army of Purgatorium’u seç. Hero’larının yeteneklerini seç ve hızlı taktiksel kararlar almak adına bu yetenekler arasında değişiklik yap. Stratejik puanlar topla ve aksiyon oyunu ile taktiksel oyun oynamayı birleştiren bu Taktiksel Online Aksiyon RPG’de düşmanı alt et.

Diğer taktik oyunlarından da bilindiği üzere, eğer kazanmayı birazcık bile olsa kafana koyduysan, üzerinde düşünülecek ve de uygulanacak çok çeşitli stratejiler vardır. Ancak diğer taktik oyunlarından farklı olarak, LOCO – Land of Chaos Online, eşsiz bir aksiyon oyunu yapısı ile gelir. Burada belirlediğin stratejileri sürekli düşünmen gerekmez çünkü savaşlarda hızlı tepkiler göstermen ve dikkatli olman gerekir, bu süreklilik yüzünden tek bir düşünce üzerinde yoğunlaşmanın zaten imkanı yoktur. Bir aksiyon oyunu da zaten böyle olmalıdır.

Çeşitli haritalar ve oyun mode’ları, yanı sıra çeşitli zorluk dereceleri, kendine has bir oyun deneyimi yaratmanı sağlar. Daha ziyade taktiksel bir oyun için sekiz, on ve hatta daha da çok oyuncunun katılabileceği takım savaşları var, bu sayede taktik oyunlarındaki tüm tecrübeni ortaya koyabilirsin. LOCO – Land of Chaos Online’ı bir aksiyon oyunu olarak tecrübe etmek içinse PvP haritaları ve mode’larından birini seçebilir, düellolara tek başına girebilir veya aynı anda pek çok oyuncuyla epik savaşlar oluşturabilirsin. Savaşa hazır ol.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ARAYÜZ

Bu sayfalar, sana arayüz vasıtasıyla lobby ekranı ve seçenekler konusunda rehberlik edecek. İlk adımlarını buradan öğrenebilirsin:

1. Quick Join: Bu bölmeye tıkladığında, LOCO haritalarından birini seçebileceksin. İşlemi sürmekte olan bir oyuna giriş yapmayı istersen, "Intrude Games" ("Oyuna Davetsiz Gir") seçeneğini seç. Ancak, bu seçeneği kullanabilmen için 5'den fazla zafer elde etmiş olman gerektiğini aklında bulundur. Oyuna bu şekilde girmeyle ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıkla.

2. Manual Join: Buradan karşılaşmalara manuel olarak girebilirsin. Karşılaşmanın gerçekleştiği doğru oda numarasını veya arkadaşının ismini bilmen yeterli.

3. Room List: Bu, LOCO'da devam eden ve beklemede olan tüm karşılaşmaların yer aldığı listedir. Buradan da seçtiğin karşılaşmalara katılabilirsin.

4. Create Game: Kendi ayarlarınla kendi odanı yarat. Harita seçimi ve oyuncu sayısının yanı sıra üç farklı mode arasından da seçim yapabilirsin.
Matching: Bunlar, global sıralamanı belirleyen ladder point'leri geliştiren veya ortadan kaldıran sıralamalı oyunlardır. Bu tip odalar manuel katılıma izin vermez, karşılaşmanın başında takımları otomatik olarak dengeler ancak ödüller diğer mode'lardakilerden daha yüksek olur.
Friendly: Friendly (dostluk) karşılaşmalar manuel katılıma izin verir ve odayı şifreyle kapatır. Ödüller, Matching mode'daki kadar yüksek olmaz.
Practice: Bu, ödül ve deneyimin yer almadığı tek oyunculu ve eğitim amaçlı bir mode'dur. Bu mode, yeteneklerini sınamak ve haritaları öğrenmek isteyen oyuncular için idealdir.

5. Team&Guild: LOCO, oldukça geniş kapsamlı ve yoğun bir Guild ve Team sistemi sunar. Burada kendi guild'ini oluşturabilir ya da halihazırda var olan guild'ine giriş yapabilirsin.

6. Shop: Burası oyun-içi mağazadır. Buradan COIN karşılığında eşya satın alabilir (COIN, oyun-içi para birimidir), Token'ları takas edebilir, soketler ekleyerek eşyalarını geliştirebilirsin.

7. AP Shop: Önemli ve de havalı eşyaları buradan AP karşılığında alabilirsin (AP - LOCO ve diğer tüm alaplaya oyunlarındaki nakit para birimi olan alaplaya point'leri). AP Shop ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıkla.

8. Novice Map: Novice Map (Çaylak Haritası), daha ufak bir haritada öğrenmek isteyen yeni LOCO hero'ları için özellikle tasarlanmıştır. Oyuna yeniysen, bu mode ideal seçim olacaktır! Lütfen daha fazla bilgi almak için buraya tıkla.

9. Play with Friends (Arkadaşlarla Oynama): Birlikte bir karşılaşma başlatmak için bir veya iki arkadaşını davet et. Onlarla aynı takımda yer alacaksın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



1. Temel Hero'lar: Seçtiğin üç temel hero'dan birini lider olması için belirle. Bu hero ile karşılaşmaya başlayacaksın. Hero'ların ikonlarını sürükleyip bırakarak lideri değiştirebilirsin. Hero'lar hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıkla.

2. Grade and Ranking (Derece & Sıralama): LOCO'daki dereceler askeri derecelerdir ve LOCO'daki tecrübenin göstergesidirler. Sıralama hakkında fikir vermezler! LOCO'daki mevcut sıralamanı "Rank" (Sıralama) temsil eder, bu da ladder sistemi gibi işler. Her oyuncu 1500 puan ile başlar. LOCO'daki her karşılaşma için bundan daha fazla veya aşağıda puan kazanırsın. Bu ladder puanı, global sıralamadaki pozisyonunu belirler (ki bu da parantez içindeki sarı renkli numaralarla gösterilir). "Ranking" (Sıralama) seçeneğine tıkladığında kendi sıralamanla ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsin.

3. Chat windows (sohbet pencereleri): Sohbet penceresinin üzerindeki sekmelere tıklayarak farklı kanallar arasında geçiş yapabilirsin. SPAM'leri (istenmeyen mesaj/posta) engellemek için sadece birkaç saniyede bir mesaj yollayabilirsin. Bu pencerenin sağ üst köşesindeki gerece tıklayarak bazı ayarlar yapabilirsin.

4. Tutorial (rehber): LOCO rehberini başlatmak için bu butona tıkla. Buradaki üç aşama 10 dakikadan fazla zamanını almayacak ve bu sayede oyunun temel kontrollerini ve özelliklerini özet halinde öğrenebileceksin. Rehberi kullanman tavsiye edilir çünkü buradaki ödüller son derece değerlidir.

5. Entry Setup: Bu menüde üç temel hero'nu, aşağıdaki görselleri sürükleyip bırakmak ve de yukarıdaki üç yuvaya yerleştirmek kaydıyla seçebilirsin.

6. Create a Hero (Hero oluşturma): Eğer geçerli bir Hero kartın varsa, bu menüden daha çok yeni hero oluşturabilirsin. İstediğin hero'yu ilgili hero kartıyla seçmen yeterli olacak.

7. Manage Hero (Hero Ayarı): Bu, senin depon ve ayar ekranın. AP eşyaların dışındaki tüm eşyalarını ve karakterlerinin o sırada üzerinde bulundurduğu gereçleri burada göreceksin. Bu ekran hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsin.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

8. Settings (ayarlar): Burada pek çok ve çeşitli seçenek bulacaksın:
----- Room (----- odası): -----ları izleyerek LOCO hakkındaki bazı sırları öğren
Mail (Posta): Burada diğer LOCO oyuncularına posta yollayabilir, posta alabilirsin
Mission Board: Mevcut ve açık tüm mission board'larını (görev tabelası) burada bulacaksın. Misyonlar, savaşlar esnasında çözmen gereken görevlerdir.
Messenger: Bu da LOCO messenger'ı. Mesaj yazmak ve sohbet için tüm LOCO arkadaşlarını buraya ekleyebilirsin
Options (seçenekler): ------, ses-, kontrol- ve genel seçeneklerle ilgili ayar seçeneklerini burada bulabilirsin

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gezginler

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu KarakıZ tarafından (26 Aralık 2011 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
chaos, land, online


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık