IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Online Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/)
-   -   S4 league 9.0 (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/437824-s4-league-90-a.html)

KarakıZ 22 Aralık 2011 10:20

S4 league 9.0
 
Anime oyun ve shooter’ın kombinasyonu olarak S4League, anime ve shooter fanları için ideal bir oyundur. Yüksek çözünürlüklü animeler sunan bu havalı third person shooter, baş döndürücü ve renkli grafikleriyle de hem eğlence hem de aksiyon ihtiyacınızı karşılar.

S4League, her daim taze çizgi grafikleri sağlayan anime oyun grafikleri motoruna sahiptir, ister koşuyor ister atlıyor veya atış yapıyor, ister haritalar arasında uçuyor ol. Neo Tokyo anime oyun stili, yeni başlamış oyunculara bile muazzam görüntüler ve parlak sahneler vaat eder. En iyi noktası: Bu grafikler için nadiren kaynağa ihtiyaç duyulur, S4League’i ----- oyununu destekleyen her bilgisayarda oynayabilirsin. S4League’e katıl ve harika görün, shooter!

Hazır iyi görünmekten bahsetmişken, çeşitli karakterler ve tonlarca farklı stille, giyim, aksesuar ve silahlar gibi yüzlerce eşyayla, bu anime oyunda oyun deneyimini kişiselleştirebileceğini ve fütüristik tarzını ortaya koyabileceğini söylemeye bile gerek yok sanıyoruz. Olgun bir shooter tarzına mı sahip olmak istersin yoksa kendi şeker tarzına sahip bir anime oyununun canlılığına mı? S4League’de hepsi mevcut.



Kendi muhteşem karakterini donattın, şimdi aksiyona başlama sırası geldi. Bu shooter ve anime oyunu kombinasyonunda farklı oyun mode’ları arasından seçim yapabilirsin. Örneğin Touchdown’da amacın topu yakalamak ve diğer partinin kalesine kadar getirmek. Bu, shooter’lar ve de savaş dövüşçülerinin yeteneklerini gösterebilmeleri için çok iyi bir fırsattır. Heyecan verici diğer bir oyun mode’u olan Deathmatch’de ise diğer shooter’larda olduğu gibi taktiklerini, reflekslerini ve dövüş becerilerini kanıtlaman gerekir.

Daha çok anime oyununa yakın olan chaser mode’da ise olay tamamen majör bir düşmandan, Chaser’dan, belirtilen süre içinde kaçmaktır. Atari salonlarındaki shooter’ları anımsatan, anime oyun tarzında bir de arcade mode mevcut ve burada üstün yeteneklerini kitlelere gösterebilirsin. Bu mode’da bir 3D dünyasında bir yol boyunca yürür ve pek çok rakibinle karşılaşır, çarpışırsın. Burada iyi reflekslere ihtiyacın vardır ve de hızlı taktiksel kararlar alman gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
S4League tamamen online bir oyun, dolayısıyla yeteneklerinin ne kadar üstün olduğunu kanıtlaman gereken, anime oyunları ve shooter’larda tecrübe sahibi binlerce oyuncu mevcut. O halde S4League’e katıl, klan sistemine ve sıralamaya hükmet, dünyanın en iyi shooter’ı ve anime oyuncusu ol!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Her şey daha karanlık ve daha güçlü…

S4 Dark Lightning - Geçmiş Hikayesi

Yüzyıllar boyunca okyanusun dibinde çökmüş kalmış, unutulmuş bir kıtada aklın hayal bile edemeyeceği bir sır yatar. Arkeolojik bir keşif turu sayesinde, çok eskilerden kalma taştan bir tablet şimdi ana kıtadaki insanların eline geçmiş durumda. Zincirlerle çevrili tabletin her yerine ikili bir kod kazınmış. Keşif turuyla ilişkili olan bilim adamları bu kodu "Zerone Code" olarak adlandırıyorlar.

Zerone Kodu'nun deşifre edilmesiyle büsbütün bir medeniyet açığa çıkmış oldu: Giyim, silahlar, mimari ve daha pek çok kanıt, bizden çok daha öncesinde bir kültürün var olduğunu gösteriyor. Devletin gizli bir kurumu, en iyi bilim adamlarından oluşan bir takım oluşturdu ve onları elde edilen tüm bu bilgileri analiz etmek üzere görevlendirdi. Bilim adamları keşfedilen bu kültürü modern toplumla karşılaştırmaya ve giyim kuşam, mimari ve silahlanma konularında aralarındaki benzerlikleri ortaya çıkarmaya başladılar.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bilim adamlarından oluşan ekip çalıştı ve dünya çapındaki sanal dövüş sporları ligi S4League'de testler uyguladı. Bu testler sırasında hiç beklenmedik olaylar meydana geldi: Sanal alana koydukları bazı test mimarları aniden gerçek dünyada somutlaştı, görünür oldu. Bu olay sonucunda devlet projeyi durdurdu ve kazaları ört bas edip kitlelerin paniğe kapılmasını önlemek amacıyla medyanın üzerinde baskı kurdu. Yine de bazı geliştiriciler yine net üzerinden birtakım mesajlar aldılar ve kod üzerinde kendi başlarına çalışmaya başladılar. Pandora’nın Kutusu, bir daha kapanmamak üzere açılmış oldu ve rahatsız edici karanlık gücünü S4League üzerine salmaya başladı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

...Demirden işlenen giriş kapısı -çan kulesinin altında olan- hala kapalı ve ulaşılmaz durumda. Onun ötesinde, çaresizliği andıran karanlık bir sis ve ölüm esintisi var. Pelerininin şapkasını yüzüne indiren bir kadın gecenin içinde ilerliyor ve bu tüyler ürpertici giriş kapısına doğru yol alıyor. Aşırı yağmur ve şimşek, demirin gıcırdayan sesiyle ahenk içinde. Bu ahengi bozan tek şey ise zincirler içindeki küçük kızın inlemeleri.
Pelerinli kadın aniden girişteki bu küçük kızı fark ediyor. Kız, güçlü iki bıçakla tutturulan zincirlerle tutuluyor ve ne zaman hareket etmeye kalksa onu saran zincirler adeta bir bebeğin ağlaması gibi hüzünlü bir ses çıkarıyor. Yere monte edilmiş gibi hareketsiz duran bu iki bıçağın etrafında oluşan mavimsi aura kızın yüzünü aydınlatıyor. Küçük kız kadını fark ettiğinde, yavaş yavaş kafasını kaldırıyor ve onun olduğu tarafa gözlerini dikiyor.

Kadın küçük kıza soruyor: “Vakit geldi mi?” ”Eğer işimin bittiğini düşünüyorsan yanılıyorsun”, diye cevap veriyor kız. Kadın ona bakıyor ve sonra arkasını dönüp yürümeye başlıyor. “Doğru zaman geldiğinde geri geleceğim” söylediği son şey oluyor.

Çırpınan küçük kız orada yatıyor ve çan kulesinin boşluğuna öylece bakıyor. Bir süre sonra bir başkasının varlığını hissediyor. “Hey, sen! Evet, sen” diye bağırıyor karanlığa. “Orada olduğunu biliyorum! Bu kabustan kurtulmanı, daha güzel bir rüya görmeni sağlayabilirim, kulağa nasıl geliyor bu? Bana yardım etmelisin, yoksa…”



İşte bu, S4League'de karanlık bir devrin başlangıcına işaret ediyor.

Style - Kendi tarzını yarat, kendi kahramanın ol ve gelmiş geçmiş en iyi S4 oyuncusu olarak anıl. Devrim yaratın bir 3D-Cartoon-Rendering teknolojisiyle S4 sizlere müthiş hareketler yapma ve karizmatik görünümler edinme fırsatı sunar.

eSper - Farklı farklı insanüstü yetenekleri seç ve stratejik bir kullanımla takımını galibiyete taşı.Shooting - Tüm silah çeşitlerini dene ve kendine en çok uyan silahı seç. Galibiyet için en iyi silah ve yetenek kombinasyonunu hazırla

Sports - Arkadaşlarınla beraber bir takım kur ve "Deathmatch" veya "Touch Down" seçeneklerinde mücadele et.

Touch Down'da görev topu yakalamak ve kaybetmeden hemen rakibin kalesine taşımak. Takım ruhu gerek!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net