IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2012, 15:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rohan Online Rehberi - Guild Rehberi




Ben Öğeler gerekli
II, araştırıyor.
III İpuçları

I Öğeler gerekli görevleri başlamadan önce ilk olarak bu öğeleri hazırlamalıdır.
2 milyon Crones
5 Enchanted Beceri Taşlar (patronlar, beyaz, sarı değil olanlar bu almak)
30 Sweetfishes (yeşil barda balıkları yakalamak ne zaman alabilirim, bu yemler için kullandığınız ne olursa olsun ETMEZ)
II araştırıyor : Varrow Orman Bağlamtaşı başlatır. Lvl 30 + görevler almak için olmalıdır . öldürün 20 orklar Warriors: Quest 1 Varrow Orman bindstones dışında sağ Quest 2: 3 mezar taşları bulmak.






1. Tombstone Kuzey Birch Kulesi. Pic görmek için buraya tıklayın.
2. Tombstone Silva Tapınağı. Mezar taşı, büyük heykelin kesilirdi sol tarafındaki nokta, merdiven ve bunu göreceksiniz. (Geizan haritası G6). Pic görmek için buraya tıklayın.
3. Tombstone Ehres Harbor (Gathering Hall). Harbor Güney, ahşap bir iskele nokta, mezarının bulunduğu türbedir. (Aevraunt, C8).
Son mezar aldıktan sonra, size bir tomar vermek arayışı içinde açmak için Zibrian denir NPC ile konuşmak için Ehres Harbor geri dönün.
Quest 3: 4 mağaralar Invest.

Zibrian önceki arayışı içinde açtıktan sonra, o size 4 mağaralar (Kristal Ocağı, Akhma Mağarası, Lauke Manastırı ve Caronia Mezarı) yatırım sonraki görev verecektir. 4 kez her mağarada bulunmaktadır sandıktan bulmak zorunda kalacaktır. Bütün sandıkları girişinde hemen yakınında bulunur, onları bulmak zor olmamalıdır.
Akhma Mağarası: Bloodsouls odası girdiğinizde, soldaki sağa
Kristal Ocağı: İLK 4 yollu yakın sağ devived girişinden birlikte gidin. (Bazı kişi her zaman onlar bilmiyorum onları cz açık görevler için sadece orada kalmak n respawned için bekleyin. Respawn yaklaşık 10 saniye Alır)
Lauke Manastırı: Manastırı gittiğimde, evin içinde, her iki tarafta 2 kapı ve orada patron ile ön bahçeye lider vardır. Sol taraftaki kapı alın. Aldıktan sonra, İLK 3-way split, salon boyunca gidin, sağa dönün, Mightsouls ve Bloodsouls odası birlikte gitmek, orada göğüs nokta.
Caronia Mezarı: girdikten sonra, sola gidin (sağ elini çıkmaza), İLK 3-yol bölünmüş görene kadar yolu takip et, bu Gözler çetelerin geçmek. Devam edin ve sonra, yangın kılıç ve bazı garip şekil çetelerin tutan büyük çocuklar ile oda ulaşıncaya kadar bölünür sonraki 3-yol tekrar sola dönün . Ur sol tarafta göğüs nokta
Gathering Hall geri al ve Zibrian arayışı içinde açmak!
Quest 4: Balık tutma.

Zibrian son maceralar bitirdikten sonra, Robert Balıkçılık Havuzu karşılamak gitmek isteyecektir. Oraya git ve onunla konuş. Robert, 30 gidmek gitmek isteyecektir . 30 SweetFishes aldıktan sonra, Robert arayışı içinde açmak gidin. O size gelecek görevi sağlayacaktır Quest 5: Killing çetelerin Bu kez, tüm yapmanız gereken süre içinde, 20 taş Golems ve 20 Iron somethings öldürüyor . Bir parti ile ilgili bir sorun olması gerekmiyor Görev 6: 5 Enchanted Beceri Taşlar bu görevi, daha sonra Einhoren Margaret için onları teslim 5 Enchanted Beceri Taşlar (i yukarıda bahsedilen 1) almak gerekir. O Einhoren içinde bazı NPC'ler için ekmek sunmak için size soracaktır. Arayışı yapılır kadar aşağıdaki tutun. (Sadece konuşurken) Görev 7: patron öldürün. Einhoren az arayışı bitirmek sonra, Margaret Chaahti karşılamak gitmek için size soracaktır. 1 Chaahti haritada sarı bir nokta ya da bir şey olarak bulunan DEĞİLDİR şey unutmayın. Dolayısıyla, sadece Liom harita J9 gidin. Gözlerinizi açık tutun ve onu tepede nokta olacaktır. Ona konuştuktan sonra, o Ruhsal Haven bulunmaktadır patron öldürmek isteyecektir. Patron çok büyük lol onu kaçırmak alışkanlık. Patron öldürdükten sonra, geri gidin ve Chaahti konuşmak. Son adım: Chaahti ile konuştuktan sonra, şehre gidip Guild konuşmak. "Ben bir Derneği'ni kurarlar istiyorum" üzerine tıklayın. Istediğiniz ismi yazın. O 2 milyon Crones için size soracaktır. Onaylamak için Evet'i tıklatın. Para ödedikten sonra, lonca oluşmuş olacaktır. Tebrikler! III, İpuçları.

















At quest 2, 2. Mezar bulmak, bir tanker (iyi Bariyer ile bazı Healer köprü bariyer sen ona, bundan sonra, sadece kamikaze içeri, bağlama kurtulmak ve mezar çift tıklayın lol eğer sonra). Eğer değilseniz, üzerinden yol mücadele etmek zorundayız. Oradaki çetelerin yaklaşık 40 lvl bu yana tür zor hatırladı. (Aracılığıyla my way kamikazed kez lol öldü)
Quest 3, 1. 3 mağara, Kristal Ocağı, Akhma Mağarası ve Lauke Manastırı için sağ göğüs çağırmak, böylece, sadece en az 1 kişi sizin kişi oraya her mağara anlatmak. Tüm harita üzerinde size zaman kazandıracak. Son mağara Caronia Türbesi, daha iyi bir parti var ve yolunuza çıkan düşmanlarla savaşın Gözler aralığı saldırı çetelerin, oldukça rahatsız edici.
Final arayışı, büyük patron mücadele, iyi bir bariyer ile bir tanker ve bir şifacı yeterlidir. Healer bariyer tanker Spam o alay ve tank patron. Patron tarımsal olarak tanker sürece, sadece parti üyelerinin ondan aoe bulamacağınız. Ayrıca bir dmg satıcı veya tankerin etrafında çöpler açık ve şifacı koruyabilirsiniz başkasının almalısınız. Tanker patron tarımsal kaybetti tüm ekibi ve tabii ki, patron aoe, şifacı ölecek olacak.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rohan Online Rehberi - Sınıflar - Elf KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 14:32
Rohan Online Rehberi - Sınıflar - Dekan KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 14:00
Rohan Online Rehberi - Sınıflar - Dhan KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 13:59
Rohan Online Rehberi - Sınıflar - Kara Elf KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 13:57
Rohan Online Rehberi - Dark Elf Sınıf Rehberi KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 13:54