IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2012, 16:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rohan Online Rehberi - Tesviye Kılavuzu - PvE Parti




Rohan: Blood Feud bir MMORPG (masif, Multiplayer Online Rol Yapma Oyunu). Çünkü ikinci kelime ve temel tasarım özellikleri, diğer insanlarla birlikte parti fırsatı (ve zorunluluk) ile karşı karşıya kalacaktır zaman içinde bir noktada bu tür oyunların . Bu standart yalnız sorgulayan oyun tarzı önemli bir değişiklik: insanlar ile etkileşim gerekir, onlara bağlıdır gerekir ve çalışmak için çalışacağım ve ortak bir hedefe (genellikle kocakarı arayışı tarım ulaşmak için çalışacağız ve Exping) : Öncelikle hepinize bir sınıf daha sonra solo çalışmalarına bir parti içinde farklı performans olabileceğini bilmeli değiştirmek için hazırlanmalıdır . En yaygın örnek bir Dekhan: zaman zaman iyileşir ve sağlık mana ile sadece 2 saldırı becerileri itmek soloing ve ne zaman bir parti çevresinin farkında olması gerekir iken, başka bir şey tarafından endişeli değil her bekleme süresi ve daha fazla squishy takım arkadaşları hedef çetelerin alay kullanmak için emin olun; aslında biraz daha fazla çaba gerektiren bir parti öğütmek için başlayan önce yapmak sayfalar oyuna giriş Yani, parti maç , bazı düğmeler vurdu, rastgele bir davet almak ve .... doğru gitmek için iyi bir konum? Hayır, gerçekten değil. Burada aslında bir partiye katılmadan önce ne yapılması gerektiği hakkında ipuçları bir çift vardır:






Parti maç kullanarak röle önemli bilgiler tebrik kullanın : XP veya kocakarı maceralar arıyor? Belirli bir yere gitmek ister misiniz? Belli bir seviyeden sonra takım arkadaşları sahip olmak istiyor musunuz? Inşa nelerdir? Bu birkaç kelime var yazabileceğiniz gibi (bir tank kötü olduğu gibi, tam bir gücü şövalye işe) kadar çok bilgi deneyin ve potansiyel İşveren vermek .
Bir davet alırken, İşveren ile kısa bir konuşma var . Eğer onun ne istediğini emin musunuz? Parti ne istediğiniz emin misiniz ? Kaç defa bir partiye katılmak ve isteyen herkesin başlangıç ​​yaptı: "Nereye gidiyoruz?" "Ne öldürüyor?" ve sonra bir sonraki yarım saat ne çetelerin öldürmek için hakkında savunarak ilerledi.
Eğer oynuyorsanız sınıfı ile yeterli deneyime sahip olduğundan emin değilseniz, parti bildirin bunu kabul etmek için o kadar rahat olmasa bile,. Bunun gibi, nasıl / ne zaman alay kullanmayı bilmeden Dekhans gibi gelecek çatışmaları önlemek, "templar", iyileşmek için unutmadan okçular vb çekerek değil . Daha sık (en az terbiyeli partiler), size yardımcı olacak ve bir şeyler nasıl yapmalıyım açıklamak kişi alırsınız; başından itibaren karakteri oynarken onlar daha fazla kesecek bazı "becerileri" eksik olabilir biliyorsanız Bir hata yaptığınızda gevşekliği ve gelecekte bu hata yapmaktan kaçınmak için bazı ipuçları vermek.
Eziyet nokta için ayrılmadan önce iyi stoklanmış emin olun : HP / MP tencere, iksirler, oklar, evcil hayvan gıda, çanta "up, brb unuttum sadece onları almak ve giderken parti mensupları için gerçekten sinir bozucu vb boş Örneğin "ok satın almak. Saygı ve parti üyeleri partiye katılmak, eylem için hazır .


Parti Taşlama İpuçları
Çektirmesi atayın. çoğu zaman bir yumurtlama üstünde duran değilseniz, ya da çok hızlı spawn öldürme, çevrenizdeki çetelerin atak başlatmak için üretken, ama onun yerine, o canavar bir bütün olarak hareket parti bir kişi dikkatini çekmek ve partiye geri getirmek. Bir okçu en iyi aralığı nedeniyle bu rol için uygun, ancak herhangi bir karakter sadece "beden çekme" (canavar aralığında hareket eder ve size saldıran başlayacak) .
Yukarıdaki bir uzantısı olarak, aggro izleyebilirsiniz . Çektirmenin dışında başka hiç kimse çetelerin puling olmalıdır. Tabii ki bir spawn üstüne oturan olduğunuzda yapmak zor, ama en azından etrafında beklenmedik çoğaltılır çekerek önlemek.
Tanklar, işini yapsın . "Defans spec" şövalye ve ayırma Dekan varsa, lütfen şövalye tankı izin alay fakir şövalye alay üzerinden değil, sadece şifacı işi zorlaştırır. Alay şey, alay ikincil hedefler ya da çetelerin istiyorsanız vuran squishies
Yukarıda: Genişleyen yangın ısı dışında kalmak almak yapamıyorsanız . Hiçbir vit varsa 100M.Def, 200 P. Def varsa, tankı Fiziksel çetelerin kalkmayın, tankı seyredenlere denemiyorsunuz? Varsa, ilk hit / body çekme bir şey elde etmeye çalışmayın .
Genellikle 1'den fazla hasar satıcı bir parti demektir. Bir parti olarak, bir kişi (genellikle tank veya çektirmesi) çetelerin hedefleri belirleyin ve DPS her biri Yrd işlevini kullanabilirsiniz . Açtığınızda bulabilirsiniz Expression menüsü (varsayılan "N"), ve en üst satırı (balta ve bir X pozisyonda bir kılıç gibi görünüyor) 4. simgesi bulunuyor. Ne yapar, hedef hedef hedef haline (evet, orada "hedef" çok, ama yavaş yavaş okuyun ve ne demek istediğimi elde edersiniz) ve dönüş azaltır hasar healerlarınızın zorunda parti odak yangın yardımcı olur iyileşmek (% 1% 100 bir çete olarak bir çete gibi sert vurur, bu yüzden% 100 3 çetelerin% 10'dan az 10 çetelerin oldukça kötü)
Savaş sonrası yağma bırakın . Parti üyeleri yağma olmamalıdır vurma çetelerin varsa, sizin rolünüz ne olursa olsun. Bir maymun olsun mücadele ederken ganimet istiyorsanız.


Bir çift ayrı ayrı sınıflar için ipuçları ve ipuçları

Dekans
- Alay var asla unutmayın. Çetelerin kayıtsız şartsız yerine başkasının sizi vurmak için sadece iki sınıf vardır. Vitamini (veya hiç) düşükse, tank yetersizlik parti bilgilendirmek, ancak en az 3 / 1 eğer bir tank gerekir ne olursa olsun / vit-to-date zırh biraz. Şifacı ile Çalışma ve bakın.
- Çekmek için kullanın AoEs (ana etrafında çetelerin) ekler, düşük güç alay gibi çalışması yapabilirsiniz.
- Ana tank değilseniz, diğer mageler / şifacılar / okçular / dhans kapalı çetelerin almak için her zaman uyanık olmak
- Birinin sağlığını hızlı düşen fark ederseniz, takım arkadaşları Heal!

Dhans
Ancak, ilk saldırı yapmayın. Squishy.
- Sürat olmadan çekmeyin.
- Dex tutkunu onunla okçu dostum ve paylaşmak Unutmayın, o minnettar olacağım.
- Durumun çok kötü alırsa Crowd Control sınırlı bir çift (konfüzyon, Mana burn) bunları kullanmak unutmayın.

Knights
Olmasa bile bir tank inşa kullanışlı bir kalkan tutmak tankı terbiyeli bile değiliz 4 vit inşa
Onlara bazı sınırlı aggro tutmak için ana bir başka hedefler kanama kullanın.
- Her zaman ve zayıf karakter alay şeyler etrafında olup bitenlerin farkında olmak.

Mages
- Durumun çok zor alırsa Crowd Kontrol formları, bunları kullanmak unutmayın.
- Mage başka bir parti varsa, bir mana acı her ikisi için de hiçbir faydası Dark gözlerden koruduğuna karar verir.

Okçular
- Hiç çektirmesi asla unutmayın.
- Evasion Buff varsa, diğer parti üyeleri unutmayın, herkes yardımcı olur.
- Kökler / tuzaklarına sınırlı formları yandan dışarı alır bir durum yönetmenize yardımcı olmak için kullanın.

Beyaz Mages
- Şeyler güneye giderseniz tank canlı tutmak gerekir. Biri seni orada tutmak için eğer ölüm değnek herhangi bir çete.
- Size ilgisi olduğunu düşünüyorsanız bir kök veya bir nuke yardım (çok fazla bir şey iyileşme değil, tüm şifa ar eon cooldown nöbetleri).
- Sizin için değil sadece var meraklıları unutmayın. Kurtarma parti içinde herkes yardımcı olur Mages Int Şişirme dışarı kilometre bir şey olsun.
- Magic Bariyer sadece kendiniz için değil.


Ve ben sonundan önce, son bir şey. "ekibi" hayır "ben" dir, ne de "parti", bir takım oyuncusu olun . Şifacılar için bir kaç saniye ölüm pahasına, şifa ile yetişmek için satın alabilirsiniz, bunu yapmak. Ölmek daha sık bir kişi tüm parti silme daha iyidir.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rohan Online Rehberi - Kart Oyunu Kılavuzu KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 16:25
Rohan Online Rehberi - Balıkçılık Kılavuzu KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 16:18
Rohan Online Rehberi - Dövme Kılavuzu KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 16:05
Rohan Online Rehberi - Öğe Düzeyi Rafineri Kılavuzu KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 15:52
Rohan Çevrimiçi Rehberi - Kılavuzu Mounts KarakıZ Online Oyunlar 0 06 Ocak 2012 14:58