IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Online Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/)
-   -   SeaFight online korsanlık oyunu (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/441323-seafight-online-korsanlik-oyunu.html)

KarakıZ 06 Ocak 2012 17:09

SeaFight online korsanlık oyunu
 
SeaFight korsanlık oyunu
SeaFight nasıl oynanır

SeaFight online korsanlık oyunu

SeaFight online korsanlık oyunu seni korsanların maceralarla dolu dünyasına katılmaya davet ediyor... Açık denizlerin fatihi sen olabilirsin. Sadece bir gemiyle başlayan maceranda herşey senin elinde. Savaş geminde mürettabatın seni bekliyor. Yelkenleri aç! Mistik görevlerle denizlerde paralar kazan, amansız deniz savaşlarında ganimetleri topla, zengin ol, en şöhretli korsan sen ol!

SeaFight oyunu gemini geliştirme ve kendine yakın gördüğün korsanlarla okyanusların en büyük filosunu kurma imkanı tanır. Korsanlık tarihine adını altın harflerle kazıyabilirsin. Ama unutma işin kolay değil. Rakiplerin seni gözlüyor olacak. Diğer korsanlara karşı her şavaşı kazanamayabilirsin ama pes etmek yok, sen bir lidersin bunu unutma. Mürettebatın ve gemi filon seni bekliyor.

Gerçek oyunculara karşı, fantastik bir online korsan savaş oyunu. Üç boyutlu haritalarda gece gündüz demeden süren gemilerle denizde mücadele, karakterini geliştirme sistemi, okyanuslarda ticaret, savaşlar, güç, şöhret. Hepsi SeaFight browser tabanlı massive multiplayer online (mmo) korsan savaşları oyununda.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net