IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Online Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/)
-   -   Pet Battle Sistemi (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/481813-pet-battle-sistemi.html)

Swat 13 Mayıs 2012 22:32

Pet Battle Sistemi
 
Mists of Pandaria’nın duyurulmasıyla ilk kez tanıştığımız ve sağdan soldan toparlayıp yol arkadaşı yaptığımız petlerin birbirleriyle dövüştürüleceği Pet Battle sistemi MoP betaya dahil edildi. MMO Champion tarafından yayınlanan ilk gelen görüntülerde, bu “horoz dövüşü” sisteminin hayvan severlerin tepkisini alacak mı bilemiyoruz ama lafı uzatmadan detayları paylaşıyoruz

Sistemi kullanmaya başlamak için ilk yapmanız başkentlerdeki trainerdan gerekli aşağıdaki 2 eğitimi almanız gerekiyor.

Track Pets yeteneği ile minimap üzerinde doğada yaşayan petleri görebilme şansına sahip olabiliyorsunuz. Bunlardan eğitilebilir olanları mini mapteki yeşil ikonuyla diğerlerinden ayrılıyor.

Karşılaşmanın başlaması için ise 30yard mesafedeki pete sağ tıklamanız gerekiyor. Ardından kamera farklı bir açıya dönüyor ve oyun ekranı pet fight moduna geçiyor. Bu modda aşağıda yer alana araç çubuğu üzerinden çeşitli kontrollere sahip olabiliyorsunuz. Karşılaşma hedef pet yenilene veya yakalanana kadar devam ediyor. Burada rakibe uygun pet seçiminiz büyük önem taşıyor.
Petleri nasıl bulacağız sorusunun cevabını ise Blizzard bu amaca özel hazırladığı “encyclopedia” ile veriyor. Petler hakkında genel bilgilere ulaşacağınız bu araçla pet popülasyonunuzu dilediğiniz gibi arttırabiliyorsunuz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net