IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Temmuz 2013, 23:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zombi Muharebesi iOS Oyun İnceleme




Zombi Muharebesi iOS Oyun İnceleme


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türk firması Gorilto Games tarafından geliştirilen Zombi Muharebesi oyununu sizler için inceledik. Osmanlı Ordusu ile zombilere karşı savaşacağınız fantastik bir macera sizleri bekliyor.

İstanbul menşeli Gorilto Games tarafından geliştirilen Zombi Muharebesi, fantastik konusu ve oynanışı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunun konusu Osmanlı döneminde geçiyor. Bir sarayımız ve yeniçerilerden oluşan bir ordumuz var. Sarayınızı ister bir hünkâr olarak, isterseniz de bir sultan olarak yönetebilirsiniz. Seçim sizin.

Buraya kadar her şey normalmiş gibi görünse de düşmanlarınız ortaya çıkınca işin rengi biraz değişiyor. Sarayınıza saldırılar düzenleniyor, ama bu saldırılar bir zombi ordusu tarafından gerçekleştiriliyor. Ordunuzu; aynı Plants vs. Zombies oyununda olduğu gibi taktiksel olarak dizmelisiniz. Eğer doğru taktikle ordunuzu dizmezseniz, zombiler askerlerinizden kurtulup sarayınızı işgal edebilir.

Askerlerinizi dizerken çok dikkatli olmalısınız. Çünkü savunma hattına yerleştirdiğiniz askerlerin yerini değiştiremiyorsunuz. Bir askeri savunmaya yerleştirmek için de 50 puana sahip olmanız gerekiyor. Zombileri öldürdükçe puan kazanabilir ve daha fazla asker yerleştirebilirsiniz.

Zombi Muharebesi’nde birçok kişiselleştirilebilir özellik bulunuyor. Seçmiş olduğunuz hünkâr veya sultanınıza yeni kıyafetler satın alabilir ve imajlarında değişiklik yapabilirsiniz. Zombi saldırıları ileriki seviyelerde arttığı için ordunuzun gücü muharebelere daha fazla dayanamayacak.

Ordunuzu güçlendirmek için de birçok geliştirmeler ve yeni savaşçılar bulunuyor. Sarayınızı korumakta zorlandığınız zaman Hezarfen’i çağırıp, zombilere bomba da yağdırabiliyorsunuz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyunu açtığınız zaman sizi Türkçe seslendirmeli bir rehber karşılıyor. Bu rehber sayesinde sarayınızı nasıl koruyabileceğinizi ve askerlerinizin özelliklerini kolayca öğrenebiliyorsunuz. Savunmaya yönelik strateji geliştirdiğimiz oyunda; 20 farklı harita, 25 farklı savaşçı, 12 farklı geliştirme bulunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oldukça geniş seçeneklere sahip olan Zombi Muharebesi’nde, bölümleri geçtiğiniz zaman farklı bir derecelendirme sistemi ile puan alıyorsunuz. Üç yıldız puanlama sistemi yerine, Osmanlı’nın meşhur üç hilal puanlama sistemi kullanılmış.

Zombi Muharebesi’ne genel olarak bakacak olursak Türkçe seslendirmesi ve yeterli düzeydeki grafikleri ile oynanmaya değer bir yapım olmuş. Fantastik bir strateji oyunu oynamak isteyenler Zombi Muharebesi'ni kaçırmamalı. Şimdilik sadece iPhone’dan oynanabilen oyun, yakın bir zamanda HD sürümü ile iPad'te de oynanabilir hale gelecek.

Zombi oyunlarını bilmeyen yoktur. Ancak bu defa zombi oyunu ve Osmanlı bir arada. Türk yapımı bir Osmanlı zombi oyunu olan Zombi Muharebesi, Gorilto Games tarafından iPhone ve iPad için geliştirildi.Fantastik bir oyun olan Zombi Muharebesi oyunu Osmanlı döneminde geçiyor ve oyundaki ordunuzu yönetiyorsunuz.

Ya hünkar olarak yada sultan olarak sarayınızı yönettiğiniz oyunda düşmanlarınız da zombi ordusu oluyor. Sarayınıza saldıran zombileri yok etmek için doğru taktik ile savaşmalı ve ordunuzu ona göre dizmelisiniz.Zombileri öldürdükçe puan kazanıyorsunuz.

Oyunda sultanı yada hünkarı istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz, ordunuzu güçlendirebiliyor ve yeni savaşçılar alabiliyorsunuz. Hazerfen ile de zombileri bomba yağmuruna tutabiliyorsunuz.

Zombi Muharebesi
Oyunu açtığınız zaman sizi Türkçe seslendirmeli bir rehber karşılıyor. Bu rehber sayesinde sarayınızı nasıl koruyabileceğinizi ve askerlerinizin özelliklerini kolayca öğrenebiliyorsunuz. Savunmaya yönelik strateji geliştirdiğimiz oyunda; 20 farklı harita, 25 farklı savaşçı, 12 farklı geliştirme bulunuyor.

Oyunun Özellikleri

  • 20 farklı harita, 3 harika tema
  • Strateji yeteneklerinizi zorlayacak 40 bölüm
  • 5 savaşçı türü, 25 farklı savaşçı
  • Zombilerin canını iyice yakmanız için 12 farklı Geliştirme
  • Görünüşünü değiştirebildiğiniz kullanıcı karakterleri
  • Tamamen Türkçe arabirim
  • Türkçe seslendirme
  • Muhteşem özgün müziklerin tadını çıkarmak için kulaklıklarınızı takın
  • iPod Touch, iPhone 3GS, 4, 4S ve 5 uyumlu
Şimdilik sadece iPhone’dan oynanabilen oyun, yakın bir zamanda HD sürümü ile iPad‘te de oynanabilir hale gelecek.

Kaynak: Alıntılar

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ios, muharebesi, oyun, İnceleme, zombi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sokak Çeteleri [Web Tabanlı Harika Oyun] [Tanıtım ve İnceleme] baykarizmatik Online Oyunlar 0 02 Ekim 2012 05:54
WWE 12 Oyun İnceleme Spammer Oyun Dünyasından Son Haberler 0 11 Aralık 2011 21:05
Assassin’s Creed: Revelations Pc Oyun İnceleme Spammer Oyun Dünyasından Son Haberler 0 11 Aralık 2011 21:02
Game Informer Oyun Dergisinden Oyun İnceleme Puanları! dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 14 Kasım 2011 15:32