IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Online Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/)
-   -   PlayStation 3′de GTA 1 Oynamaya Ne Dersiniz ? (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/558013-playstation-38242de-gta-1-oynamaya-ne-dersiniz.html)

yaSmin 18 Aralık 2013 21:50

PlayStation 3′de GTA 1 Oynamaya Ne Dersiniz ?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Malum dünyada en çok oynanan konsol PlayStation 3′e özel sürpriz gelecek gibi. Herkes deli gibi GTA 5′in çıkmasını beklerken Rockstar Games takipçileri için sürpriz bir müjde verdi.
Aldığımız bilgilere göre GTA’nın ilk oyunları GTA 1 ve GTA 2 için PlayStation 3 oyunu olacağı söyleniyor. Malum uzun yıllar önce çıkan oyunlar günümüzde unutulmuş durumdaydı. Nostaljinin güzel olacağını düşünen RockStar Games Playstation için böyle bir işe girişecek.
Malum daha önce Playstation 1′de oynanabilen Grand Theft Auto 1 ve 2 aynı imkanı PlayStation 3′de sağlamıyordu. Oyunlar sadece Playstation 3 için değil , Playstation Vita içinde geliştirilecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Eski serileri hatırlatmak isteyen oyun üreticisi firma tam GTA 5′in çıkacağı zamanda bu olaya girişmesi gerçekten kafalarda soru işareti bırakırken Playstation 3 için Gta 1 ve Gta 2′nin ne zaman çıkarılacağı ise merakla beklenen sorular arasında. Ama tahminlere göre oyunlar yaz ayının başına doğru vitrindeki yerini alacak gibi duruyor.
Ayrıca bu olaya iddia gözüyle bakmamak gerekli. Çünkü ateş olmayan yerden duman çıkmaz olayı burada da geçerli. Yüksek ihtimalle kısa zamanda Playstation 3′te Gta 1 ve Gta 2 rahatlıkla oynanabilecek.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net