IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2015, 15:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
S2 Son Silah İndir




Her şehrin kuralları vardır DOSTUM!

Online oyun sektöründe Türkiye’nin lider şirketi Joygame, yepyeni oyunu S2 Son Silah’ı oyunseverlerle buluşturuyor. Haziran ayında kapalı betasının yapılacağı bu yeni MMOFPS oyununda sokak çetelerinin illegal işlerini ve suçlarını engellemek size düşüyor.

Sokak çetelerinin sokakları kendi emellerine alet ederek her türlü pisliği, suçu ve illegal işleri döndürüp kirli paralar kazanmaya çalışıyor. Arka sokaklardaki bu pisliği fark eden polis kuvvetleri ise çetelerin yaptığı bu işleri engellemek için var güçleriyle çalışıyorlar. Sen hangi tarafı seçeceksin! İkisi de güçlü ikisi de karizmatik.

Dövmeleri, argo konuşmaları, hayata bakış açıları ile çeteler gün geçtikçe güçleniyor. Arka sokakların kralları, reisleri onlar! Kimse onlara karşı gelemez. Kuralları onlar bozar, onlar yeni kurallar koyar. Suç şehrinde güçleri arttıkça onlara kim karşı çıkacak!

Özel polis timleri, onlar özel eğitimden geçtiler, hayatlarını adalete adayan güçlü kişiler. Amansız çetelere sadece ve sadece onlar karşı durabiliyor. Yakın savaş sanatlarında, uzun menzilli kısa menzilli silahlarda ustalar. Yeminleri “Şehrin Kurallarını Korumak”! Kimseye izin vermiyorlar. Sükunet onların şehre yakıştırdıkları kelime.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kuralları Koymaya HAZIR MISIN?

Yılın MMOFPS oyununa hazır mısın! S2 “Son Silah” Sudden Attack 2 olarak da Kore’de biliniyor. Sudden Attack’ın yapımcılarından bu sene lansmanı yapılan bu süper ücretsiz online MMOFPS oyunu artık Joygame’de! Eski babaanne oyunlarını artık unutun. Geçmişe, eskilere sünger çekiyoruz, yeni teknolojinin getirdiği tüm nimetleri içinde barındıran S2, Joygame’nin kaliteli lokalizasyonu, kaliteli hizmeti ile karşınızda.

Onlarca oyun modu, haritalar, karakterler, silahlar. Haritalar etkileşimli, parçalayın yıkın! Karakterler çok sıkı, siz nasıl olmak istiyorsanız öyle olun. Oyun profesyonel FPS’leri çağırıyor. Eğer sıkı bir oyuncu değilsen bu oyunda yenilmeye mahkumsun. Silahlar, zırhlar etkili evet, ama sen iyi oynayamıyorsan sonun yakın bu oyunda.

Oyun içi otomatik turnuva sistemi ile her gün, her hafta, har ay turnuvalar seni bekliyor olacak. En üst rütbeye kim mi ulaşacak. Onu bilemem ama iyi oynaman şart. Uluslararası turnuvalarda bizi sen temsil edeceksin unutma!



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Mart 2018, 11:12   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: S2 Son Silah İndir




Çok güzel bir oyundu. Ancak hackler bu oyunuda mahvetti. Joy Game hackerlara karşı çok savunmasız bırakıyor oyunlarını. Gerçekten yok ediyorlar oyunlarını.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
s2, silah, son, İndir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ounter Strike 1.6 İndir - CS 1.6 Online İndir Oyna Deep Counter Strike Online - CS GO 0 07 Eylül 2014 18:53
Silah Yağları - Silah Yağları Markaları Liaaa Balıkçılık 0 18 Haziran 2012 18:52
JDJ İndir YaRGuCi Bilgisayar Donanımı 0 07 Aralık 2011 23:15