IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Online Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/)
-   -   sea of thieves bedava mı oluyor? (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/793361-sea-thieves-bedava-mi-oluyor.html)

Askin 21 Nisan 2018 23:19

sea of thieves bedava mı oluyor?
 
Sea of Thieves, Microsoft gibi büyük bir şirketin altında gelişen ve Rare tarafından geliştirilen korsan temalı bir aksiyon-macera oyunu. Unreal Engine ile geliştirilen Sea of Thieves 2018 yılında oyuncularla buluşacak. Fakat Rare’in oyunun gelişim süreci içinde yer almak isteyenlere bir teklifi var.


Geçen aralık ayından itibaren kapalı alpha testleri yapmıştı Sea of Thieves. “Insider Programme” adı verilen deneme oturumunun ise şimdilik ne zaman olacağı veya ne kadar süreceği belli değil. Eğer 1 Aralık tarihine kadar programa dahil olursanız bir sonraki oturuma davet edileceksiniz. Sürecin sonunda ise sizden yüklü bir geri dönüş istenecek. Bu oyunun şekillenmesinde katkım olsun diyenler için mükemmel bir fırsat.

Fakat eğer programa dahil olmak istiyorsanız bir NDA yani Gizlilik Anlaşması imzalamanız istenecek. Bu anlaşma 18 yaş ve üzeri olmanızı gerektirirken, aynı zamanda oyun ile ilgili canlı yayın yapamayacak ve video çekemeyeceksiniz. Oyunu XBOX One üzerinden oynayacaksanız ayrıca XBOX Live Gold üyeliğine de ihtiyacınız olacak. Eğer PC üzerinden oynayacaksanız ücretsiz bir Xbox Live üyeliği programa katılmak için yeterli olacak.

Alıntı.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net