IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Online Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/)
-   -   GTA Online'ın Pasif Mod Açığı Kapatıldı (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/830399-gta-onlinein-pasif-mod-acigi-kapatildi.html)

BLueMooN 25 Temmuz 2019 10:31

GTA Online'ın Pasif Mod Açığı Kapatıldı
 
Yeni Güncelleme ile GTA Online Kullanıcıları Büyük Bir Nefes Alacak.

Açık dünya oyunları arasında listenin başını çeken Grand Theft Auto 5'in Online kullanıcılarını sevindirecek önemli bir özellik oyuna eklendi.

Çevrimiçi çok oyunculu açık dünya oyunlarında diğer oyuncuların zorbalıklarıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Oyunda güzel zaman geçirmek istediğimizde maruz kaldığımız bu zorbalıklar sebebiyle zaman zaman oyun oynamayı dahi bırakabiliyoruz.

Grand Theft Auto Online'a gelmesi uzun zamandır beklenen Kumarhane modu dün itibariyle tüm oyuncular için yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber bazı özel iyileştirmeler de oyuna eklendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],

Los Santos şehri her zaman GTA'da kaos ortamının yaşandığı yerlerin başında gelmiştir. Buradaki kaos ortamını daha da çekilmez yapan şey ise çoğu oyuncu tarafından kullanılan pasif mod geçişi.

GTA Online oyuncularının kendilerini istedikleri zaman pasif moda sokmak gibi bir seçenekleri bulunuyor. Pasif moda giren kullanıcılar hiçbir şekilde diğer kullanıcılarla etkileşime girmiyor. Oyuncuların arabaları bir diğer oyuncunun arabasına çarpmıyor, oyuncular birbirlerine ateş edemiyor. Bu sayede daha huzurlu bir oyun deneyimi yaşanabiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bir oyuncu kesimi ise pasif modu kötüye kullanıyor. Bir diğer oyuncunun oyun oynayışına silahla, araçla veya türevleriyle karışan bu oyuncular, diğer oyuncuya rahatsızlık verdikten sonra derhal kendilerini pasif moda alıyorlar.

Ne var ki bu zorbalık dün itibariyle son buldu. Dünkü Kumarhane güncellemesi yaman notlarının pasif mod ile ilgili maddeleri ise şu şekilde:

Silahlı araç kullanırken artık Pasif Mod aktif olmuyor.
Bir oyuncuyu öldüren kullanıcılar en erken 2 dakika sonra Pasif Modu kullanabiliyor.
Pasif Mod devre dışı kaldıktan sonraki 5 dakika boyunca aktifleştirilemiyor.
Pasif Mod etkinleştirildiğinde ilk 30 saniye devre dışı bırakılamıyor.
Böylece sinir bozucu olaylardan bir tanesi daha çözüme kavuşturulmuş oldu. GTA 6 için "çıktı çıkacak" derken Rockstar'ın hâlâ GTA 5 Online'a desteği kesmemesi takdire şâyan.


Alıntıdır:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net