IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Mayıs 2020, 10:01   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürülen ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone’a 4. sezonda yeni modlar ekle




Geçtiğimiz Mart ayında piyasaya sürülen ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone’a 4. sezonda yeni modlar ekleneceği konuşuluyor. Henüz resmi bir açıklama gelmese de oyunun geliştiricileri eklenebilecek yeni özelliklerden sıkça bahsediyor.
Oyun severler tarafından uzun süredir merakla beklenen battle royale oyunu Call of Duty: Warzone, 10 Mart tarihinde piyasaya sürülmesinin ardından çok kısa süre içerisinde çok sayıda oyuncuya ulaşmayı başardı. Beklenenin dahi üzerinde gelişen bu ilginin ardından Call of Duty: Warzone geliştiricileri oyuna 4. Sezonda eklenebilecek başta yeni yamalar ve haritalar olmak üzere birtakım yeniliklerden bahsetmeye başladı.

Infinity Ward ve Raven Software ortaklığında piyasaya sürülen oyunu gün geçtikçe daha iyi hale getirmeye kararlı olan geliştiriciler 4. sezonun çok yakın olduğunu da bildirdi. Raven Software firmasının yaratıcı yönetmeni Amos Hodge yakın zamanda verdiği bir röportajda bazı detaylar verdi. Oyunda kullanılacak yeni oyuncu modları üzerinde sürekli şekilde çalıştıklarını söyleyen Hodge, bunun yanında oyuna eklenecek ve oyunu daha eğlenceli hale getirecek yeni öğelerin de olduğunu bildirdi.

Daha iyi bir oyun deneyimi için yenilikler yolda

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Daha önceden sizlere bildirdiğimiz gibi Infinity Ward firmasından Taylor Kurosaki de oyuna Fortnite benzeri etkinlikler gelebileceğinin sinyallerini vermişti. Oyundaki dünyanın sürekli değişip evrimleşerek büyütüleceğinin ve gelecek yeniliklerin karakterlerle ilgili olacağının ipuçlarını paylaşan Kurosaki sürprizleri bozmamak için çok fazla detaya girmemeyi tercih etse de yapılan ve yakında tanıtılacak yeni çalışmaların oyunun hayranlarından tam not alacağından emin olduklarını vurgulamaktan çekinmemişti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tüm bu haberler için ilk yorumlarını yapan Call of Duty: Warzone oyuncuları durumdan ve yürütülen çalışmalardan şimdilik oldukça memnun görünüyor. Her ne kadar henüz yapılan resmi bir açıklama olmasa da oyun ve geliştirilmiş halde gelecek yeni sezonla ilgili planlamaların var olduğunu söyleyen oyun severler yenilikleri merakla beklediklerini iletiyor. Biz de durumu takip edip aldığımız yeni haberleri buradan sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
geçtiğimiz mart ayında piyasaya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Call of Duty: Warzone’a Eklenen Gizemli Bir Eşya, Oyuncuların Kafasını Karıştırdı GeN Bilgisayar Oyunları 0 02 Mayıs 2020 10:06
Call of Duty: Warzone Güncellemesiyle Oyuna Yeni Bir Eşya Eklendi GeN Bilgisayar Oyunları 0 30 Nisan 2020 01:42
Battle Royale ile MOBA'yı Birleştiren Royal Crown, PC ve Mobil İçin Ücretsiz Olarak Yayınlandı GeN Oyun Dünyasından Son Haberler 0 29 Nisan 2020 17:20
Mobil için yeni Call of Duty oyunu geliyor! Dream Uygulamalar 0 10 Nisan 2017 10:50
2012'de Yeni Bir Call Of Duty Oyunu Geliyor! dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 1 09 Kasım 2011 17:45