IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Online Oyunlar (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/)
-   -   Call of Duty: Warzone 2.0’ın çıkış tarihi açıklandı (https://www.ircforumlari.net/online-oyunlar/986972-call-duty-warzone-20-cikis-tarihi-aciklandi.html)

Feronia 19 Eylül 2022 14:07

Call of Duty: Warzone 2.0’ın çıkış tarihi açıklandı
 
Call of Duty: Warzone 2.0’ın çıkış tarihi açıklandı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Call of Duty serisi yeni oyunlarla büyümeye devam ediyor.
Serinin arkasındaki stüdyo olan Activision, bugün özel bir etkinlik düzenleyerek serinin geleceğine dair önemli paylaşımlar yaptı. Heyecana beklenen yeni Modern Warfare II’yu sergileyen Activision, bununla kalmayıp yeni Warzone oyunu hakkında da ilk kayda değer detayları paylaştı. Oyunun hem PC ve konsol versiyonu hem de mobil versiyonu hakkında önemli detaylar paylaşıldı.

Call of Duty: Warzone 2.0, 16 Kasım’da oyun severlerle buluşacak.
İlk olarak PC ve konsollara yönelik olarak yayınlanacak bu yeni arena oyunu, tamamen yenilenmiş bir deneyim sunacak. Activison Warzone 2.0’yi serinin tarihindeki en iddialı oyun olarak tanımlıyor. Stüdyonun bu iddiasının altını doldurup dolduramadığını 16 Kasım’da göreceğiz.

Oyunun haritası, Al Mazrah adını taşıyan hayali bir çölün üzerinde yer alıyor. Bu haritada beliren daireler oyuncuları farklı yönlere doğru iterek hem diğer oyuncularla hem de yapay zeka kontrolündeki düşmanlarla karşı karşıya gelmeye zorlayacak. Yeni Warzone oyunu, Modern Warfare II ile aynı oyun motoru kullanılarak geliştirildi.

Warzone 2.0’ın heyecanla beklenen mobil versiyonu ise 2023’te çıkacak. Ancak Activision şimdilik mobil versiyon için net bir yayın tarihi açıklamadı. Sadece 120 kişiye kadar destekleyen bu arena oyununun mobile yönelik olarak geliştirildiğini ve mobile özel etkinlikler ve içerikler de olacağını açıkladı.
Warzone 2.0’ın mobil versiyonunun da çıkmasıyla birlikte Call of Duty serisi, son dönemde çok rağbet gören arena oyunlarına mobil destekli girerek son yıllardaki en kayda değer adımını atmış olacak. Bu girişimin nasıl sonuç vereceğini bekleyip göreceğiz

cnnturk


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net