IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Otomobil Haberleri (https://www.ircforumlari.net/otomobil-haberleri/)
-   -   Aehra Sedan, Taycan'a rakip olmak için geliyor! (https://www.ircforumlari.net/otomobil-haberleri/1012754-aehra-sedan-taycana-rakip-olmak-icin-geliyor.html)

CORDON BLEU 18 Haziran 2023 18:57

Aehra Sedan, Taycan'a rakip olmak için geliyor!
 
İtalyan elektrikli araç üreticisi Aehra, ultra lüks elektrikli araçlara odaklanan bir start-up şirketi. Bugün, Aehra ikinci modeli olan Sedan'ın dış tasarımını Milano Monza Motor Show'da tanıttı. Aehra Sedan, geçen yıl ilk kez gösterilen Aehra SUV ile aynı platforma dayanıyor. Bu iki model, aynı anda tasarlandılar ve yan yana incelendiğinde zaten açıkça görülüyor.
Aehra Sedan'ın dikkat çeken özellikleri arasında, kesintisiz ve akıcı bir tasarım hattı ve kapı kolları olmayan temiz yan profil, şık farlar ve aktif aero ve soğutma elemanlarını içeren şekillendirilmiş bir ön tampon yer alıyor. Keskin LED stop lambalarıyla sivrilen arka tarafta otomobilin tasarımını tamamlıyor. Ayrıca yukarı doğru açılan kapılar ve aerodinamik olarak aracı iyileştiren dijital yan aynalar da aracın dikkat çeken detayları arasında yer alıyor.


Aehra, Sedan'ın iç mekanı hakkında henüz bilgi vermedi. Ancak, SUV modelinin sahip olduğu yüksek teknolojili iç mekandan çok farklı olmayacağı bekleniyor. Bu iç mekanda, geniş bir gösterge paneli de yer alıyor.
Ayrıca, Aehra Sedan'ın Miba Battery Systems ile ortaklaşa geliştirilen özel bir batarya çözümü kullandığı belirtiliyor. Bu batarya sistemi, hedeflenen 800 kilometre civarında bir menzil sağlamayı amaçlıyor. Daha önceki bir rapora göre, Sedan aynı zamanda SUV ile aynı 800 beygir gücündeki üç motorlu dört tekerlekten çekişli bir güç aktarma sistemine ve 120 kilowatt-saatlik bir batarya paketine sahip olacak.
Aehra Sedan, süper otomobiller ve hiper otomobillerde yaygın olarak kullanılan "ultra-gelişmiş, olağanüstü hafif, son derece sürdürülebilir kompozit malzemeler" kullanıyor. Bu malzemeler arasında dövme karbon fiber teknolojileri de yer alıyor.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




tr.motor1.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net