IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2008, 15:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yerli Matrix yeni yüzüyle satışta




Hyundai Matrix, yenilenen yüzüyle Türkiye’de satışa sunuldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hyundai’nin tüm dünya için sadece İzmit fabrikasında üretilen minivan modeli Matrix, yenilenen yüzüyle Türkiye'de satışa sunuldu. Yenilenen ön tasarımıyla dikkat çeken Matrix’in fiyatları, motor ve donanım seçeneğine göre 23 bin 900 YTL ile 33 bin 300 YTL arasında değişiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlk kez 2005 Eylül'ünde Türkiye'de satışa sunulan ve 2007 yılının ilk aylarından itibaren de sadece Türkiye’de üretilip dünya pazarlarına ihraç edilmeye başlanan Matrix, yenilenen görünümü ve özellikleriyle bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı. Hyundai'nin güncel modellerinde kullanılan tasarım anlayışının aktarıldığı Matrix'in ön görünümü, araç için bir anlamda gençlik aşısı niteliği taşıyor. Çamurluklara kadar uzanan ve büyüyen ön farlarla birlikte radyatör ızgarası ve tamponu da tamamen yenilendi. Ön kaput ve çamurluklarının yanı sıra jant kapaklarında da değişim geçiren Matrix'in arkadaki en büyük değişimiyse tamponda yaşandı.

Donanımları arttı
MPV sınıfındaki araçların tüm avantajlarını beraberinde sunan Matrix’in içindeyse yeni siyah renkli ön konsol ve gri döşemeler göze çarpıyor. Radyo/CD çalara MP3 ve USB özelliği de eklenmiş.

Daha önce üç olan donanım paketi seçeneği dörde çıkartılan Matrix'te, "Start", "Team", "Select" ve "Style" donanım alternatifleri var. Yeni eklenen başlangıç donanımı Start’ta sürücü havayastığı, elektrik kumandalı ön ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm, gövde rengi kapı kolları ve tamponlar, elektrik kumandalı yan aynalar var.

Matrix'te 1.6 lt (103 HP) benzinli ve 1.5 lt (110 HP) dizel motor seçenekleri mevcut. Benzinli motorla otomatik şanzıman da satın alınabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
matrix, satışta, yeni, yerli, yüzüyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık