IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2010, 18:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hyundai iki ödül birden kazandı




Hyundai Assan, 2009'da gerçekleştirdiği Türkiye pazarı satışları ve yurtdışına yapılan ihracatlarıyla iki ödül kazandı


Hyundai, 2009 yılında gerçekleştirdiği 60 bin 645 adetlik otomobil satışıyla ve elde ettiği yüzde 16,4’lük pazar payıyla büyük bir değişime imza atarak Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobil Markası oldu. Hyundai, böylece ODD’nin verdiği “2009 Yılı Binek Otomobil Türkiye Satışları Birincisi” ödülünü kazandı. Hyundai’nin ödülünü, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün elinden Hyundai Assan Yurtiçi Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Kurthan Tarakçıoğlu aldı.

Yapılan 24’üncü Olağan Genel Kurul’un ardından Tarakçıoğlu, alınan ödül ile ilgili olarak; “Gelişen dinamizmimiz, yükselen marka imajımız, üstün güvenlik ile kaliteye sahip araçlarımız ve yüksek müşteri memnuniyetimiz sayesinde Türk tüketicisinin gönlünde taht kurduk ve Hyundai’nin sağlam seçim olduğunu kanıtlayarak 2009 yılının en çok tercih edilen otomobil markası olduk. Bu başarımızın 2010 yılında da artarak devam etmesini hedefliyoruz” dedi.

Hyundai, yurt içi satışlarının yanı sıra 2009 yılında toplam 17 bin 314 adetlik ihracat gerçekleştirdi. Bu rakamın 8 bin 276 adedi Accent Era ve 9 bin 38 adedi de Matrix modelinden oluştu. Hyundai, toplam 161 milyon 506 bin 069 USD’lik ihracat gerçekleştirerek OSD tarafından “Altın Plaket” ile ödüllendirildi. Hyundai Assan’ın kazandığı Altın Plaket ödülünü, Satınalma ve İthalat Genel Müdür Yardımcısı Habip Aşı, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı ve OSD’nin kurucusu Tahsin Önal’dan teslim aldı.

Hyundai Assan, 2009 yılında aralarında Almanya, İtalya, Fransa, Hollanda, İsveç ve İspanya gibi Avrupa Birliği’nin önde gelen ülkelerinin de bulunduğu Batı Avrupa, Doğu Avrupa ve Orta Doğu’daki 60’tan fazla ülkeye Türkiye’de ürettiği Accent Era ve Matrix modellerini ihraç etti. 2010 yılı Nisan ayı sonundan itibaren de İzmit Fabrikası’nda i20 modelinin üretimi başlayacak ve tüm Avrupa’ya sadece Hyundai’nin Türkiye fabrikasından ihraç edilecek.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
birden, hyundai, iki, kazandı, ödül


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hyundai Elentraya bir Ödül daha SLyther Otomobil Haberleri 0 14 Eylül 2011 01:29