IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2010, 18:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Epica, Nisan ayı özel fırsatları!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Yeni Chevrolet Epica, 2.0 litre 150hp dizel otomatik vitesli modelini sınıfındaki 1.6 litre benzinli düz vitesli modellerin fiyat seviyesinde satışa sunuluyor.,




Yenilenen tasarımı ve zengin güvenlik ve konfor özellikleri ile Epica Nisan ayında özel satış koşulları ile büyük bir fırsat sunuyor 4.81 metre uzunluğa sahip Epica geniş iç mekanı ile üst düzey bir ferahlık ve konfor sunuyor.

Çarpışmaya dayanlıklı gövde içi koruyucu paneller, güçlendirilmiş tavan ve gövde yapısı ile güvenlikten ödün vermeyen Yeni Epica’da Çekiş Kontrol Sistemi (TC), Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), ön ve arka sis farları, arka park sensörü, ön yolcu koltuğu bel desteği, sürücü-yolcu-yan-perde hava yastıkları, üç noktalı aktif gergili ön-arka emniyet kemerleri, yükseklik ayarlı ön emniyet kemerleri, ISOFIX çocuk koltuğu bağlantı sistemi ve alarm gibi aktif ve pasif güvenlik sistemleri standart olarak sunuluyor.

Donanım ve konfor özellikleri konusunda da iddiasını yineleyen Epica’da 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, ön ve arka sis farları, krom bagaj çıtası, 17 inç hafif alaşımlı alüminyum jantlar, deri döşemeli ısıtmalı koltuklar, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yağmur sensörü, 6lı CD/MP3 çalar, otomatik katlanır elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi standart donanımda yer alıyor.

Yeni Epica 2.0 Dizel otomatik şanzımanlı model, 55.310TL’den başlayan özel fiyatı ile Nisan ayına özgü kaçırılmayacak satış koşullarına sahip. Sınıfındaki 1.6 litre motorlu ve düz vitesli modellerin fiyatları ile aynı seviyede olan bu fiyat seviyesi ile Epica, yenilenen tasarımı, zengin standart donanımı, 150 beygir gücündeki 2.0 litre dizel motoru ve standart otomatik şanzımanı ile segmentinin iddialı modellerinden biri olmayı hedefliyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
epica, nisan, özel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Unutabilirsin Beni – Epica / Ayşegül Vesaire Şairler ve Şiirleri 0 01 Aralık 2014 16:02
Google'dan 23 Nisan'a Özel Doodle Spartacus Google 0 23 Nisan 2012 09:05
Epica Bab Müzisyenler 0 25 Kasım 2011 03:24
23 Nisan \Güne Özel + Güncel Resimler.. Sevda Haber Arşivi 0 23 Nisan 2010 19:40