IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By SLyther

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2011, 21:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
COMVEX Fuarında Yeni Ford Modelleri Konuşulacak





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

24 - 27 Kasım 2011 Tarihleri Arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece / İstanbul’da Gerçekleştirilecek COMVEX Fuarında Yeni Ford Modelleri Konuşulacak

OSD - Otomotiv Sanayii Derneği, TAİD - Ağır Ticari Araçlar Derneği ve TAYSAD - Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği işbirliği ile düzenlenen ve OICA Uluslararası Motorlu Araç Üreticileri Organizasyonu listesinde yer alan COMVEX İSTANBUL Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarında sergilenecek Ford modelleri için geri sayım başladı.

24 - 27 Kasım 2011 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece / İstanbul’da gerçekleştirilecek organizasyonda tanıtımı yapılacak yeni Transit ve lansmanı gerçekleştirilecek Ranger meraklı bekleyişleri sonlandıracak.

Ticari araç pazarında lider konumda olan Ford, Transit modelinde kullanılacak selefinden yüzde 17 daha tasarruflu olan yeni duratorq motoru ile meraklıları karşılayacakken tamamen yenilenen Ranger ise tam bir gövde gösterisi yapacak.

6 nesildir Türkiye’de üretilen Transit’te kullanılan Duratorq’un yeni nesli, daha verimli, ekonomik, çevreci, sessiz ve daha dayanıklı olarak tasarlanmış. 2.2lt motorda kullanılan 6 ileri şanzıman tüm ürün ailesinde standart olarak sunulacak. Ford markasının bir diğer sürprizi ise tamamen yenilenen Ranger modeli ile gelecek. Ford’un Mazda ile ortak geliştirdiği Ranger daha modern çizgilere ve daha modern yaşam alanına sahip olacak. Yeni Ranger üç farklı karoser tipi ile 4x2 ve 4x4 aktarma seçeneklerine sahip olacak. İki yeni TDCi motor seçeneğine de kavuşan Ford Rangerlar tüketiciye 2.2lt 150Hp, 375Nm ve 3.2lt 200Hp, 470Nm motorlar ile satılacak.

EuroNCAP çarpışma testlerinden 5 yıldız alarak kendi sınıfında bugüne kadar olan en yüksek değere imza atan Ranger’ın Wildtrak modelinde yeni yan perde hava yastıkları ile ön koltuk yan hava yastıklarını standart olarak donanım listesine eklemiş. Dileyen müşterilere opsiyon listesi de sunan Ford, ses kontrollü Bluetooth, arka görüş kamerası. vb. ekstra donanımlar ile listesini daha da zenginleştirebiliyor.

Yeni Duratorq motorlu Ford Transit’i ve yeni Ford Ford Ranger’ı yakından incelemek ve daha detaylı bilgi almak için 24-27 kasım tarihlerinde COMVEX Fuarı’nı gezmenizi öneririz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
comvex, ford, fuarında, fuarä±nda, konuåÿulacak, konuşulacak, modelleri, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türk İmzası Taşıyan Yeni Ford Focus ! SLyther Otomobil Haberleri 0 25 Şubat 2011 01:06
2012 Model Yeni Ford Focus ST pyracantha Otomobil Haberleri 0 07 Aralık 2010 22:17
Yeni Ford Mustang aSq Otomobil Haberleri 1 31 Aralık 2008 23:06
Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi "Güneşi Gördüm" en çok kadınlarıyla konuşulacak. Jady Sinema Dünyası 0 20 Kasım 2008 12:33
Yeni Ford Fiesta RS tetrilejyon Otomobil Haberleri 0 10 Nisan 2008 18:15