IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Otomobil Haberleri (https://www.ircforumlari.net/otomobil-haberleri/)
-   -   Hem Güvenilir Hem En iyi ? (https://www.ircforumlari.net/otomobil-haberleri/428317-hem-guvenilir-hem-en-iyi.html)

SLyther 20 Kasım 2011 19:41

Hem Güvenilir Hem En iyi ?
 
Hyundai i40’ın yüksek üretim kalitesi ve dayanıklılığı bir kez daha ispatlandı. Euro NCAP’in çarpışma testlerinden en yüksek derece olan 5 yıldızı alarak yolcuları için en üstün seviyede güvenlik sunduğunu kanıtlayan i40, bu kez de Automotive Circle International’ın 2011 Yılı için düzenlenen “EuroCarBody” yarışmasında Altın Madalya ile onurlandırıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Avrupa’nın en önde gelen tedarikçileri ve üreticilerinin oluşturduğu Automotive Circle International’a bağlı bulunan 500’den fazla dünya çapındaki üyesinin oylarıyla birinci seçilen i40’ın en kapsamlı mühendisliğe, en gelişmiş materyallere, en etkin üretime ve en üstün güvenliğe sahip olarak bu ödülü kazandığı belirtildi. Bu yılki ödül için aday gösterilen 9 farklı Avrupalı ve Japon otomobili geride bırakan i40 sayesinde Hyundai de ilk kez katıldığı yarışmadan birinci ayrıldı ve bu ödülü alan ilk Uzakdoğulu üretici oldu.
Hyundai’nin yüksek dayanımlı ve ultra-hafif çelik gövdesi sayesinde kaza anında yolcuları en üst seviyede koruyan i40, toplamda 50 puan üstünden 37,98 puan alarak, yarışmanın şu ana kadarki en yüksek notunu da elde etmiş oldu.
Hyundai’nin Almanya’daki Avrupa Ar-Ge merkezinde tasarlanıp geliştirilen i40, tüm özellikleriyle Avrupalı tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazırlandı. Hyundai i40’ın kazandığı bu prestijli ödül ile ilgili Hyundai Motor Avrupa Kıdemli Başkan Yardımcısı Allan Rushforth şunları söyledi: “EuroCarBody’de Altın Madalya’yı kazanarak, Hyundai müşterilerine en üst seviyede güvenlik sunduğumuzu bir kez daha ispatladık. Kısa bir süre önce Euro NCAP’ten aldığımız 5 yıldız ile birlikte güvenlik ve teknoloji alanlarında pazarın lideri konumundayız. Yolcuların güvenliğini ve araçlarımızın performansını artırmaya yönelik çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz”.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net