IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Otomobil Haberleri (https://www.ircforumlari.net/otomobil-haberleri/)
-   -   Lexus CT 200 Hybrid ve Vogue ile Moda Dünyası (https://www.ircforumlari.net/otomobil-haberleri/432328-lexus-ct-200-hybrid-ve-vogue-ile-moda-dunyasi.html)

SLyther 03 Aralık 2011 22:30

Lexus CT 200 Hybrid ve Vogue ile Moda Dünyası
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lexus, CT 200 Hybrid Parçaları İle Moda Dünyasında Boy Gösteriyor

Lexus otomobil dünyası ile üst düzey moda dünyasını yeni bir projeyle bir araya getiriyor. 4 modacının CT 200 hybrid hatchback otomobilin 2000’den fazla parçası ile giysi ve aksesuar tasarladığı bu proje Vogue dergisinin 2012 Ocak sayısında bir reklam kampanyası ile tanıtılacak.

Japon firmasının amacı, CT hybrid’in yüzde 90 oranında geri dönüştürülebilir olduğunu vurgulamak.

Moss Lipow, Eddie Borgo, John Patrick, and Alejandro Ingelmo gibi moda tasarımcıları krank yatağından egzoz borusu contasına kadar her çeşit parçayı kullanarak aksesuar tasarladılar.

Lexus’un pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Brian Smith’e göre, lüks otomobiller dünyası ile sanat ve modayı birleştirmek Lexus’un mükemmeliyetçi zihniyetinin bir başka örneğini gösteriyor.

Hatırlanacak olursa, bu, moda tasarımcılarının otomobil parçalarını kullanması yeni değil. Yakın zamanda Ford İngiltere’nin moda tasarımcısı Katherine Hawkins bazı Focus parçalarından takı tasarlamıştı.

Lexus’un sözü edilen koleksiyonu Vogue’nun yanı sıra, 1-2 Aralık tarihlerinde Art Bael Miami Beach’in açılış gününde gösterilecek ve daha sonra Amerikan Fonu Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA) yararına açık artırma ile satışa sunulacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net