IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Nisan 2012, 20:58   #1
Çevrimiçi
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Efsane Parkur Bozhane Pilotları Zorladı!




Motorsporları tutkunları sezonun ilk yarışı olan Bozhane Tırmanma ile keyifli bir gün geçirdiler. 24 pilotun katıldığı yarışta sıkı bir mücadele yaşandı.
İstanbul Otomobil Sporları Kulübü İSOK tarafından Mapfre Genel Sigorta ana sponsorluğunda organize edilen 2012 Bozhane Tırmanma Yarışına Kategori 1'de 9, Kategori 2'de 8, Kategori 3'de 3, Kategori 4'de 2 ve Kategori 5'de 3 olmak üzere toplam 25 pilot kayıt yaptırdı. Kategori 2'de bir aracın teknik kontrolden geçememesi neticesinde yarış 24 pilot ile start aldı. Pilotlar uzunluğu 6 km olan efsane Bozhane Parkurunda sabah saatlerinde yaptıkları antrenmanların ardından öğlen saatlerinden itibaren 2 ayrı çıkış yaptılar. Zaman zaman yağan yağmur parkuru kayganlaştırırken şiddetlenen rüzgarda pilotların işini bir hayli zorlaştırdı. Kayganlaşan zeminde spin atan otomobiller seyircilerin heyecanın artmasına vesile oldu. Kazananlar iki çıkışta yaptıkları zamanların toplamına göre belirlendi. Beş ayrı kategoride koşulan 2012 Bozhane Tırmanma Yarışını Kategori 5'de Pegasus Racing adına Renault Maxi Megane ile katılan Cem Acar, Kategori 4'de Subaru Impreza ile yarışan Cenk Ocakoğlu, Kategori 3'de Pegasus Racing adına Fiat Punto S1600 ile start alan Alkan Erden, Kategori 2'de Opel Astra GSI ile Kadir Murat Altıntaş ve Kategori 1'de Team 47 adına Fiat Palio ile yarışan Ümit Can Özdemir kazandı.

2012 motorsporları sezonu 7-8 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Ege Rallisi ile devam edecek. Türkiye Tırmanma Şampiyonası ikinci ayağı ise Antalya Motorsporları Kulübü AMK tarafından 22 Nisan'da Antalya'da düzenlenecek.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bozhane, efsane, parkur, pilotları, zorladı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık