IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Nisan 2012, 20:22   #1
Çevrimdışı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pirelli Testlerden Zaferle Çıktı!




Sport Auto dergisi 235/35 R 19 ebatlarında lastiklerle gerçekleştirdiği testte Pirelli PZero 230 puanla diğer markalarının ürünlerini geride bırakarak birinci olurken, Autostrassenverkehr dergisinin 195/65 R 15 ebatlarıyla gerçekleştirdiği testi sekiz disiplinden beşinde en iyi dereceyi elde ederek birincilikle tamamladı. Testlerde yer alan P Zero ve Cinturato P1, sergiledikleri performansla Pirelli'nin kalitesini ve güvenirliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bugüne kadar aldığı ödüllere her geçen gün bir yenisini daha ekleyen ve dünyanın önde gelen bağımsız kuruluşlarının testlerini başarıyla tamamlayan Pirelli başarısını tescil etmeye devam ediyor. Son olarak Autostrassenverkehr ve Sport Auto dergilerinin gerçekleştirmiş olduğu testlere katılan Pirelli lastikleri bu testleri birincilikle tamamladı. Sport Auto dergisi 235/35 R 19 ebatlarında lastiklerle gerçekleştirdiği testte Pirelli PZero 230 puanla diğer markalarının ürünlerini geride bırakarak birinci olurken, Autostrassenverkehr dergisinin 195/65 R 15 ebatlarıyla gerçekleştirdiği testi sekiz disiplinden beşince en iyi dereceyi elde ederek birincilikle tamamladı.

PZero. Yol Tutuşun Formulü

Son dönemde Yol Tutuşun Formulü reklam filmi ile adından söz ettiren PZero, Sport Auto dergisinin yüksek performans araçları için geliştirilen 235/35 R 19 ebadındaki lastiklerle gerçekleştirdiği testte kuru zeminde yol tutuş, dayanıklılık, sürüş özellikleri, direksiyon tepkileri ve fren; ıslak zeminde ise yol tutuş, sürüş özellikleri, direksiyon tepkileri, fren ve suda kızaklama performansı ile liderliği elde etti. Pirelli PZero toplamda en yüksek puanı elde ederek "kesinlikle önerilir" olarak değerlendirildi.

Autostrassenverkehr dergisinin kompakt sınıf araçlara yönelik 195/65 R 15 ebadındaki lastiklerle gerçekleştirdiği test kuru ve ıslak zemin olmak üzere iki farklı disiplinden oluşuyor. Kuru zeminde yol tutuş, fren, yuvarlanma gürültüsü ve yuvarlanma direnci değerlendirilirken ıslak zeminde ise yol tutuş, suda kızaklama, fren ve yana tutunma değerlendirildi. "Yeşil Performans" tanımlamasıyla dikkat çeken Pirelli Cinturato P1 ıslak ve kuru zemin olmak sekiz değerlendirme kriterinin beşinde en iyi dereceği elde ederek testin birinci olmayı başararak "çok iyi" olarak derecelendirdi.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
Çıktı, pirelli, testlerden, zaferle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hangi Testlerden En Az Kaç Ham Puan Almak Gerekir? ELa__ YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 19 Mart 2012 03:58
2011 Pirelli Takvimi +13 :) SLyther Otomobil Haberleri 0 03 Mart 2011 23:34
Anti-bakteriyel jel testlerden geçti Juventus Sağlık Köşesi 0 13 Kasım 2009 13:58