IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Otomobil Haberleri (https://www.ircforumlari.net/otomobil-haberleri/)
-   -   Aston Martin Lagonda Taraf Satışa Çıkıyor (https://www.ircforumlari.net/otomobil-haberleri/685313-aston-martin-lagonda-taraf-satisa-cikiyor.html)

Desmont 01 Mart 2015 10:14

Aston Martin Lagonda Taraf Satışa Çıkıyor
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Aston Martin Lagonda Taraf,Avrupa ve Güney Afrika'da satışa çıkıyor.


İngiliz Aston Martin'den yapılan açıklamaya göre Aston Martin Lagonda Taraf modelini Avrupa ve Güney Afrika'da satışa çıkaracağını açıkladı.

Hızlı arabalar içinde en iyisi olarak tarif edilen Aston Martin Lagonda Taraf,bilindiği gibi geçen yılın sonuna doğru Ortadoğu'da satışa çıkmıştı.Şirket ise şimdi gözünü aAvrupa Kıtası'na ve Güney Afrika'ya çevirdi.

Hem sağ hem de sol tarafında direksiyonu olan Aston Martin Lagonda Taraf,6.0 litrelik V12 motora sahip.Bu ünite ile 550 bhp olan model,maksimum 281 km/s hız yapabiliyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net