IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2017, 05:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Makyajlı 2017 Yeni Citroen C Elysee




Citreon’in sedan B segmentindeki önemli oyuncu C Elysee, ülkemiz için makyajlı kasasıyla yollara çıkmaya hazır. Makyajlı Citroen C Elysee‘nin Türkiye başlangıç fiyatı açıklandı ve hangi özelliklerle geleceği de belirtildi. Sizleri daha fazla bekletmeden detaylara geçelim.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Makyajlı Citroen C Elysee Türkiye Fiyatı

Yeni Citroen C Elysee ile neler değişti?
Makyajlı 2017 Yeni Citroen C Elysee hakkında daha önce bilgi burada aktarmıştım. Yine de araçtaki değişimleri hatırlayalım. Geniş bagaj hacmi ve sınıfında en iyi diz mesafe değerlerinden birisine sahip olan bu aracın makyajlı hali daha yakışıklı oldu. Bir defa ön kısım tamamen elden geçti. Tampon değişti, ızgara yenilendi, farlara el atıldı ve led gündüz farları da eklendi. Arkada ise 3 boyutlu led yapı sunuldu. Buna ek olarak yeni renkler eklendi. Koltukların yapısında değişimler yapan Fransız üretici, süspansiyonları da iyileştirmiş. Ayrıca yaşam alanında da belirli değişimler yapıldı ve en önemlisi de Apple Car Play destekli 7 inç dokunmatik ekran oldu.

Makyajlı 2017 Yeni Citroen C Elysee Türkiye Fiyatı

Makyajlı Citroen C Elysee Donanımları
Avrupa ülkeleri arasında en çok ülkemizde satışı yapılan C Elysee’de 506 litrelik bagaj hacmi varlığını koruyor. 6 farklı renk seçeneği ve 3 donanım paketi ile sunulan makyajlı c elysee de donanım seviyelerinin ismi tamamen değişmiş. Live, Feel ve Shine olarak tıpkı Cactus modelindeki gibi isimlendirilen bu donanım seçeneklerinin detaylarına inelim. Başlangıç seviyesi olan Live ile elektrikli yan aynalar, elektrikli 4 cam, USB girişli ve CD-MP3 okuyuculu, Bluetooth özellikli ses sistemi yer alıyor. Feel da ise arka park sensörü, 16 inç jantlar öne çıkarken en üst paket olan Shine ile 16 inçlik jantlar, 7 inçlik dokunmatik ekran yer alıyor ve Wifi desteği sistemi de opsiyon olarak sunuluyor.

Citroën C-Elysée’nin yeni isimlendirmeye kavuşan donanım seviyelerinde yepyeni üst sınıf özellikler sunuluyor. Başlangıç donanımı olan “Live”a, elektrikli yan aynalar, elektrikli arka camlar, ayrı göstergeli radyo/CD/MP3/Bluetooth ve USB özellikli müzik sistemi eklendi. Orta donanım seviyesi olan “Feel”de arka park sensörü, 16 inçlik jantlar ve 3D görünümlü jant kapakları yeni sunulan özelliklerden. En üst donanım olan “Shine”da ise 16 inçlik alüminyum jantlar, 7 inçlik kapasitif dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, bluetooth/USB/Mirror Link/AUX ve Wifi isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

2017 Yeni Citroen C Elysee Ne Zaman Çıkacak?



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Motor Seçenekleri
Ülkemize iki farlı motor tipi ile getirilen araç, 1.2 litre Puretech 82 ps 117 nm tork güç değerine sahip atmosferik benzinli motora ve 1.6 litrelik e-HDi 92 ps 230 nm tork güce sahip turbo dizel üniteye sahip. Benzinli motor ortalama da 4.9 litre yakıt tüketirken dizelde bu değer 4.1 litre olarak açıklandı.

Son olarak fiyat konusuna değineyim. Henüz Citroen Türkiye için fiyatlandırmalar açıklanmadı. Fakat aracın başlangıç fiyatı 59.500 TL olarak açıklandı. .


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yeni citroen 2017elyse


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Makyajlı 2013 Citroen C3 açıklandı. SLyther Otomobil Haberleri 0 26 Şubat 2013 00:28
Yeni Citroen DS5 Liaaa Otomobil Haberleri 0 22 Ekim 2012 13:02
Citroen C-Elysee Liaaa Otomobil Haberleri 0 12 Ekim 2012 13:08
Yeni Nesil Citroen DS4 Rhytia Otomobil Haberleri 0 11 Haziran 2012 16:20
Yeni Citroen C6 (2007) Burak Otomobil Haberleri 1 02 Şubat 2007 02:29