IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2017, 05:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2018 Yeni Mini John Cooper Works Countryman Teknik Özellikleri Açıklandı




Mini, crossover SUV sınıfındaki premium modeli Countryman modelinin en hızlı versiyonunu tanıttı. Yeni Mini John Cooper Works Countryman her noktada kendini geliştirdi ve daha hızlı daha premium araç haline geldi. Aracın değişim detaylarını detaylıca aktardım. Ayrıca teknik özelliklerinden donanımlarına kadar birçok ayrıntısına da değindim. Yazının devamına geçelim.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




2018 Yeni Mini John Cooper Works Countryman

Neler Değişmiş?
Yeni Mini John Cooper Works Countryman modelinde ilk dikkat çeken nokta tasarımı oluyor. Kasa değiştirdiği için tepeden tırnağa birçok detayının yenilendiğini görüyoruz Ledli far yapısı, ön ızgara alanı, çift renkle uyumlu desenler, arka tasarım yapısı, yeni jant modelleri gibi birçok değişimler dikkat çekiyor. Bu arada araç standart olarak 18 inçlik jantla geliyor. Değişimin iç kısmına baktığımızda büyük farklılıklar görünmüyor. Bilindik Mini yapısı korunmuş. Fakat malzeme kalitesi ve işçilik daha yüksek görünüyor. Deri ve alcantara karşımı koltuklar, özenle işlenmiş dikişler, alcantara kapı içleri ve birçok kısımdaki yenilikler, aracın premium kompakt yapısının hakkını veriyor. Hazır iç mekana geçmişken birkaç özellikten bahsedeyim. Kokpitin orta kısmına konumlandırılmış 6.5 inçlik multimedya ekranı, led çerçeve içine yerleştirilmiş. Öte yandan kokpit kısmında karbon fiber trimlerin, yanlarda piano black ile devam etmesi sportif ve premium olguları bir arada tutmuş olsa da yaşam alanı karanlık kalmış. Fakat bu otomobil John Cooper Works serisi olarak üretildiği için sportif hatlar daima canlı tutulmuş. Spor ruhun merkezine ineceğiz ama birkaç donanımı hakkında daha bilgi vereyim. 2018 Mini John Cooper Works Countryman modelinde güvenlik üst seviyede tutulmuş. Şerit takip asistanı, çarpışma uyarı sistemi, şehir içi aktif frenleme özelliği, navigasyon tabanlı çalışan yol ve yön uyarı sistemi gibi birçok özellik bu araçta sunuluyor. Son olarak opsiyon olarak bu araçla 8.8 inçlik multimedya ekranı, Harman Kardon ses sistemi, çift bölgesel klima, ön cam ısıtma, elektrikli katlanabilir yan aynalar, panoramik cam tavan gibi özelliklerinde sunulacağı bilgisini aktarayım ve gelelim değişimin en can alıcı noktasına.

2018 Yeni Mini John Cooper Works Countryman Kokpiti

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Söz konusu araç Mini John Cooper Works Countryman. Bu otomobil, Countryman serisinin en hızlısı olarak lanse edildi. Önceki versiyonuna göre güç kazandı ve bu araç çıkana kadar güncel modeller arasında en hızlısı kabul edilen Cooper S Countryman modelinden daha da hızlı. 2.0 litrelik çift turbo beslemeli motoruyla 231 beygir 350 nm tork güç üreten bu araç, öncekine göre 13 beygir 70 nm tork güç kazanmış. Bunu da 1.6 litrelik turbo motoru terk edip yeni iki litrelik ünitenin faydası olarak görebilirsiniz.
ALL4 yani akıllı dört teker çekiş sistemine standart olarak sahip olan Yeni John Cooper Works Countryman, 0-100 km/s hızlanmasını 6.5 saniyede tamamlayıp 234 km/s son hıza ulaşıyor. Bunu da 6 ileri manuel şanzımanı ile yapıyor. Ortaya çıkan değeri ele alacak olursak, kendileri mevcut Cooper S Countryman modelinden 0.8 saniye daha hızlıyken önceki versiyona göre de 0.4 saniye daha hızlı. Aradaki güç artışına karşın önceki modele göre yakıt tüketimi farkı fazla değil. Açıklanan fabrika değeri 100 kilometre de ortalama 7.4 litre (önceki versiyon 7.1). Fakat bu değer 8 ileri steptronic şanzımanla 6.9 litreye kadar düşüyor.

2018 Yeni Mini John Cooper Works Countryman Donanımları

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Teknik değişimler arasında boyut kısmına da değinip aracın görsellerine geçelim. Önceki Mini JCW Countryman 4133 mm uzunluğa, 1789 mm genişliğe ve 1561 yüksekliğe sahipti. Bu değerler karşısında koltuklar dik pozisyondayken 350 litre, katlanabilir koltuklarla 1170 litreye kadar yükleme kapasitesi sunuyordu. Fakat yeni kasa Mini JCW Countryman ile bu değerlerde ciddi değişim oldu. Araç, uzadı, genişledi ve yükseldi. Bagaj hacmi de ciddi oranda iyileşti. Yeni versiyon 4299 mm uzunluğa, 1822 mm genişliğe ve 1557 mm yüksekliğe sahip olurken 450 litre bagaj hacmi sunuyor. 60:40 ya da 40:20:40 oranında katlanabilen koltuklar sayesinde bu alan 1390 litreye kadar da çıkabiliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
mini


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2018 Yeni Mercedes-AMG GLC63 S Teknik Özellikleri Açıklandı Winston Otomobil Haberleri 0 15 Nisan 2017 23:05
2017 Yeni Peugeot 5008 SUV Teknik Özellikleri Açıklandı Winston Otomobil Haberleri 0 09 Nisan 2017 22:56
Yeni Alpina B5 Bi-Turbo G30 2017 Teknik Özellikleri Açıklandı Winston Otomobil Haberleri 0 07 Nisan 2017 05:55
Yeni MINI John Cooper Works Huzurlarınızda SeckiN Otomobil Haberleri 0 15 Aralık 2014 12:59
MINI John Cooper Works (2oo9) Dilara Otomobil Haberleri 1 23 Eylül 2008 03:44