IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Mart 2018, 19:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
NISSAN LEAF’e Beş Yıldızlı Güvenlik Ödülü





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


NISSAN, Otonom sürüş ve elektrikli araç teknolojileriyle otomotiv sektörüne yön veren Intelligent Mobility vizyonuyla mobilitenin geleceğini şekillendiriyor.
NISSAN Intelligent Mobility vizyonunun ikonu yeni NISSAN LEAF, ‘Japonya Yeni Otomobil Değerlendirme Programı’ tarafından çarpışma anındaki güvenlik kriterleri kapsamında 94,8 puan aldı.
Yeni NISSAN LEAF, ‘Japonya Yeni Otomobil Değerlendirme Programı’ndan en yüksek derecelendirme notu olan 5 yıldız alarak sahip olduğu güvenli araç algısını tescil ettirdi.
Son derece güvenli bir gövde mimarisi, altı adet SRS hava yastığı, destekli başlıklara ve sırtlıklara sahip koltuklar, ön koltuklar dışında arka koltuk sırasındaki dış taraftaki koltuklarda ön gergili ve sıkışma önleyiciye sahip emniyet kemerleri olmak üzere kapsamlı güvenlik unsurları yeni NISSAN LEAF’e 5 yıldız kazandırdı.
Otonom sürüş teknolojisi ProPilot ile donatılan yeni NISSAN LEAF; ‘Japonya Yeni Otomobil Değerlendirme Programı’ndan olası bir çarpışma anında yolcu güvenliği anlamında 94,8 puan aldı.
Avrupa’da 12 Dakikada Bir NISSAN LEAF Satılıyor
NISSAN Intelligent Mobility kavramının en yeni ikonunu tamamen elektrikli ve sıfır emisyonlu yeni NISSAN LEAF oluşturuyor. 2010 yılından bu yana 300.000 adedin üzerinde satan NISSAN LEAF, dünyanın en ünlü elektrikli aracı olarak öne çıkıyor.
Temiz ve sürdürülebilir mobilite çalışmalarına aralıksız devam eden NISSAN, Avrupa’da bu ay itibariyle satışa sunulan ikinci nesil NISSAN LEAF ile elektrikli araçlarla ilgili ezberleri bozuyor.
Yeni NISSAN LEAF’in Avrupa genelinde sipariş adedi 19.000’i aşarken, 13.000 adet araç henüz yetkili satıcılara ulaşmadan, siparişler üzerinden satıldı. Yeni NISSAN LEAF sahip olduğu bu satış rakamlarıyla Avrupa genelinde 12 dakikada bir satış ortalamasıyla, Avrupa’nın en hızlı satılan elektrikli aracı oldu.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
nissan leaf 2018, nissan leaf güvenlik, nissan leaf türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fig Leaf Desmont İçkiler İçecekler 0 22 Ocak 2015 20:14
Nissan Leaf 'e 2010 İyi Tasarım Altın Ödülü pyracantha Otomobil Haberleri 1 27 Kasım 2010 20:18
Nissan'dan 7 kişilik araç yolda Nissan Qashqai, yakaladığı satış başarısını, 7 kişili Lucifer Otomobil Haberleri 0 18 Haziran 2010 14:54