IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2020, 16:19   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bollinger Motors, Tesla Cybertruck Katili Elektrikli Kamyonunu Tanıttı




ABD merkezli elektrikli araç start-up’ı Bollinger Motors, dünyanın ilk ve tek 3. sınıf elektrikli araç platformu olarak tanımladığı yeni şasisi üzerine inşa ettiği kamyon tasarımını tanıttı. İki veya dört kapılı kabin ve çeşitli dingil mesafesi uzunlukları sunan araç, ihtiyaca göre uyarlanabiliyor.
Mart ayında paylaştığımız bir haberde, olağanüstü dayanıklı elektrikli SUV ve kamyonetleri ile tanınan ABD merkezli start-up şirketi Bollinger Motors’un yeni 3. sınıf elektrikli araç platformunu tanıttığını sizlerle paylaşmıştık. Michigan merkezli şirket, şimdi de 'dünyanın ilk ve tek 3. sınıf elektrikli araç platformu’ olarak tanımlanan yeni şasi modeli üzerine inşa edilen B2 adındaki kamyon tasarımını gün yüzüne çıkardı.

Ford, Chevy ve Dodge dahil olmak üzere hemen her kamyon üreticisi, kamyonetlerini müşterinin ihtiyacına göre uyarlanabilen bir şasi kabin versiyonu sunuyor. Bollinger Motors’un tasarladığı mimari de aynı yaklaşıma sahip olmakla birlikte, rakiplerine kıyasla çok daha etkileyici özellikler sunuyor.

Bollinger Motors’un elektrikli kamyoneti, ihtiyaca göre özelleştirilebiliyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bollinger'in yeni şasi kabini, Ford F-350 ağır hizmet kamyonetinin boyutuna yakın olacak. İhtiyaca bağlı olarak iki kapılı veya dört kapılı kabin versiyonu ile birlikte gelecek. B2’nin şaşı kabini; ambulans, polis arabası, çekici ve vinç dahil pek çok forma dönüştürülebilecek büyük bir boş alana sahip.

Farklı dingil mesafelerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanabilen B2, iki kapılı veya dört kapılı olmak üzere iki farklı kabin versiyonuna sahip

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bollinger, elektrikli pick-up’ının belediyeler, park hizmetleri, acil durum müdahale araçları, havaalanları, inşaat, çevre düzenlemesi, güvenlik gibi daha onlarca alanda rahatlıkla kullanılabileceğini söylüyor.

Araç, 5.000 kilogramlık taşıma kapasitesi sunuyor

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

120 kWh ve 180 kWh batarya paketlerini barındırabilen araç şasisi, 5.000 kilogramlık taşıma kapasitesi, elektronik çekiş kontrolü, elektronik denge kontrolü, hidrolik direksiyon, entegre bir termal yönetim sistemi ve bağımsız ön-arka süspansiyon sistemine sahip. B2’de ayrıca elektrikli el aletleri için 10 kW'lık dahili şarj cihazı ve invertör de olacak.

614 beygir gücü üreten araç, 322 kilometrelik sürüş menziline sahip

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bollinger, farklı dingil mesafelerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanabilen B2’nin 614 beygir gücü ve 906 Nm tork değeri üreten iki elektrikli motor ile donatılacağını belirtiyor. Tek şarjla minimum 322 kilometrelik sürüş menzili sunacağı açıklanan araç, Tesla Cybertruck ve Rivian R1T gibi rakipleri karşısında oldukça iddialı görünüyor.

Dünyanın ilk ve tek 3. sınıf elektrikli araç mimarisi üzerine inşa edilecek olan B2, 2021 yılında müşterileriyle buluşacak. Şirket, fiyat ve diğer bilgilerin ise önümüzdeki aylarda paylaşılacağını açıkladı.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bollinger motors, tesla cybertruck katili elektrikli kamyonunu tanıttı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tesla’nın Elektrikli Kamyonu Semi’nin Seri Üretimi 2021’e Ertelendi GeN Otomobil Haberleri 0 01 Mayıs 2020 09:32
Tesla CyberTruck'ın kırılmaz denen camları kırıldı judith Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 23 Kasım 2019 12:46
Tesla elektrikli kamyon üretimini 2020 yılına erteledi xena Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 08 Mayıs 2019 21:14
Bollinger Bandı Kırılması | Forex Stratejileri | İnternetten Para Kazanmak bekirb İnternetten Para Kazanma Yolları 0 31 Ocak 2018 00:20
Küçükçekmece'de gösteri yapan grup çöp kamyonunu ateşe verdi AngeL Haber Arşivi 0 06 Ekim 2014 09:10