IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2020, 07:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yılda 900 bin araca ekspertiz işlemi verecek..




İkinci el araç alım-satım sürecinde yaşanabilecek suistimallerin engellenmesi için Ticaret Bakanlığı tarafından zorunlu hale getirilen ekspertiz raporu, ikinci el araç piyasasında yeni standartları gündeme getirdi.
Düzenlemeyle birlikte merdiven altı işletmeler tarafından yaratılan mağduriyetlerin önüne geçilmesi için mevzuata uygun şekilde uzman incelemesi yapan, teknik yeterliliği olan, kalite belge ve standartlarına sahip firmalar ön plana çıktı.


Son olarak, hasar onarım firması Auto King de, ekspertiz hizmeti vermeye başladığını duyurdu.

İkinci el araç alacak kişilerin standartlara aykırı şekilde yapılan onarımlar nedeniyle zarara uğramalarını engellemenin, Auto King Ekspertiz hizmetini hayata geçirmelerinde önemli bir etken olduğunu belirten Auto King Genel Müdürü Engin Atakan, "Tüm markalar kapsamında mekanik bakım ve hasar onarımı yapıyor olmamız nedeniyle suistimale açık uygulamaları tespit ederek tespit edilen arıza ve bakım ihtiyaçlarını garanti kapsamında karşılayabilecek donanıma sahibiz. Kurulduğumuz günden bu yana oluşturduğumuz 1.3 milyon adetlik onarım ve bakım analizlerimize göre araçların standart TRAMER kayıtlarının dışında kayıtlı olmayan geçmiş hasarlarını raporlama imkanımız var" dedi.


300 SERVİS NOKTASI OLACAK

Auto King ekspertiz hizmet merkezlerinin yatırım bütçesinin servisin bulunduğu il, ilçe ve fiziksel şartlara göre değişiklik göstermekle birlikte 500 bin ile 600 bin TL arasında seyrettiğini söyleyen Engin Atakan, kısa dönemde öncelikli hedeflerinin hizmet standartları yüksek, eğitimli ve sertifikalı personellerin servislere dahil edilmesi olduğunu ifade etti.

Atakan, orta vadede Auto King’ten bağımsız münhasır ekspertiz noktalarını hayata geçireceklerini bildirerek üç yıl içerisinde franchise modeli ile geliştirilen en az 300 servis noktasının faaliyete geçeceğini ve her bir ekspertiz servisinin yıllık 3 bin olmak üzere toplamda 900 bin araca ekspertiz hizmeti vereceğini belirtti.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
otomobil haberleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kar 100 araca zarar verdi Seth Haber Arşivi 0 05 Ocak 2015 16:16
Nick Işlemi MoRtaL_ mIRC Scripting Sorunları 6 24 Aralık 2010 16:26
Askeri araca saldırı BanderaS Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2010 22:25