IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2022, 19:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rolls-Royce'un Yeni CEO'su Bir Türk Olacak




Havacılık ve mühendislik devi Rolls-Royce'un patron koltuğuna bir Türk oturacak. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Ocak 2023 itibarıyla Rolls-Royce CEO'su Tufan Erginbilgiç olacak.

Uçak motorları denildiği zaman akla gelen ilk markalar arasında yer alan Rolls-Royce ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamada, CEO'luk makamında görev değişikliği olacağı ifade edildi. 1 Ocak 2023'te gerçekleşecek devir teslimle Rolls-Royce'un yeni CEO'su, Türk iş insanı Tufan Erginbilgiç olacak.
Rolls-Royce'un CEO'luk görevini sürdüren Warren East, 24 Şubat 2022'de yaptığı bir açıklamada CEO'luk görevinden ayrılacağını duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından arayışa giren şirket, mühendislik geçmişi olan Tufan Erginbilgiç'te karar kılmış durumda. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rolls-Royce Yönetim Kurulu Başkanı Anita Frew, “Tufan Erginbilgiç'in CEO olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Tufan Erginbilgiç, çok uluslu şirketlerde, yüksek performanslı bir kültür oluşturma becerisiyle, kazanan ekiplerin lideri olarak öne çıktı. Kapsamlı bir stratejik ve operasyonel deneyime, havacılık ve uzay dahil olmak üzere güvenlik açısından kritik endüstrilerin yanı sıra düşük karbonlu teknolojilere geçişin sunduğu zorluklar ile ticari fırsatlar hakkında sağlam bir anlayışa sahip. Rolls-Royce'un son yıllarda attığı stratejik temeller üzerine inşa etmesini sabırsızlıkla bekliyorum." ifadelerini kullandı.
Erginbilgiç, otomobil biriminin değil 'gerçek' Rolls-Royce'un patronu olacak


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Rolls-Royce denince pek çoğumuzun aklına lüks otomobili markası olan Rolls-Royce gelse de Tufan Erginbilgiç, otomobil bölümünün değil mühendislik ve havacılık devi olan 'gerçek' Rolls-Royce şirketinin CEO'luk görevini üstlenecek. Otomobil markası olan Rolls-Royce'un sahibi Alman otomotiv devi BMW olmakla beraber CEO'luk görevini Torsten Müller-Ötvös üstlenmektedir.
"Rolls-Royce ekibiyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum"


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Tufan Erginbilgiç'ten de konuyla ilgili açıklamalar geldi. Heyecanlı olduğunu dile getiren Erginbilgiç, şöyle konuştu: "Müşterileri enerji geçişini benimserken, önemli ticari fırsatlar ve stratejik evrim döneminde Rolls-Royce'a katılmaktan onur duyuyorum. Mühendislik mükemmelliği ve yenilikçi teknolojisi ile şirketin uzun yıllar boyunca oluşturduğu pazar konumlarının tam potansiyelini sunmaya ve tüm hissedarlar için değer yaratmak amacıyla bir büyüme altyapısı oluşturmaya kararlıyım. Bu ikonik küresel mühendislik markasının bir sonraki başarılı bölümünde dünyanın dört bir yanındaki müşteriler, ortaklar ve Rolls-Royce ekibiyle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum."


Tufan Erginbilgiç kimdir?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

20 yıl gibi uzun bir süre boyunca BP'de görev alan Tufan Erginbilgiç, şirkette üst düzey roller üstlendi. Görev aldığı süre boyunca rekor karlılık seviyesine ulaşan Erginbilgiç, 81 milyar dolar sermayesi olan yatırım şirketi Global Infrastructure Partners'ın (GIP) da ortağı. Tüm bunlarla birlikte havacılık sektöründe aktif olarak görev alan Erginbilgiç, 1 Ocak 2023 itibarıyla da dünyanın en büyük uçak motoru üreticilerinden bir tanesi olan Rolls-Royce'un başına geçecek.
Alıntıdır.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Temmuz 2022, 20:00   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rolls-Royce'un Yeni CEO'su Bir Türk Olacak




Dayı bize bi güzellik yaparsın artık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rolls-Royce Cullinan SLyther Arazi Araçları 0 11 Mayıs 2018 09:10
Rolls-Royce’un Yeni SUV Aracının Adı ”Cullinan” SLyther Arazi Araçları 0 15 Şubat 2018 19:26
Rolls Royce -1966 Nisa Otomobil Haberleri 0 19 Temmuz 2014 21:23
Rolls Royce Zen İçkiler İçecekler 0 07 Şubat 2012 18:42
Yeni Konsept Rolls Royce Apparition Afrodit Otomobil Haberleri 1 14 Aralık 2011 15:11