IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yaSmin

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Nisan 2019, 12:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Son dakika… İstanbul’da seçimin galibi CHP’li İmamoğlu açıklama yapıyor




31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre rakibi Binali Yıldırım'ı 24 bin 57 oyla geride bırakan İmamoğlu, seçim itiraz sürecine ilişkin açıklamalarda bulunuyor...
“Sizleri yine kampanya merkezinde ağırlıyoruz, gönül isterdi ki sizi belediye binasında ağırlayalım. Seçim süreçleri bu süreçte farklı bir evrilmeyle devam ediyor.

Türkiye’nin bir yerel seçim yaşadığını defalarca dile getirdim. Biz bunu dile getirirken başka kavramlar sürecin içine dahil edilmeye çalışıldı. İstanbul’u yönetmeye talibiz dedik.

Biz adalet istiyoruz. Biz toplumun 16 milyon insanın vicdanını bu seçimin karşılığında seçilmiş olan, oyları ile beraber YSK’nın açıkladığı oylarla birlikte mazbatamızı talep ediyoruz. YSK’yı göreve davet ediyoruz. Süreci en titiz şekilde, en hassas şekilde yönetmesini istirham ediyorum.

Siyasi iradeninin kendilerine yapılmasını istediği bir takım usulsuz işlere lütfen hayır desinler. Hiç mi ha yapılmadı, olur. Siyasi şovlara gerek yok. Başvurularımız oldu bunlar düzeltiliyor. Örneğin Bakırköy’deki sandık CHP’nin oyu 177 ama YSK’ya yansıyan 1. O sandıklara şerh koyanlar var. Bakın usuller uygulamalar vardır. İstanbul’a bugüne özel baskı altında kararlar alınırsa bu toplumun gönlünde kabul görmez. YSK’dan baskılara göre hareket edilmemesini özenle talep ediyoruz.

Büyükçekmece’de 68 oy rakibimizin adına 25 oy bizim adımıza çıkmış, örneğin bizim arkadaşlarımız milletvekillerimiz ilçe ilçe nöbet tutuyor. Yazıktır günahtır, toplumun vicdanını sızlatmayın bir an önce yetkimizi bize verin. Dünyanın sonu değil ben dün Ankara’daydım. Sokaklarda insanların sevinci kabil etmişliği benim için bir onurdur.

Seçimin başlangıcında 1 milyon insanı sandıklarda yetkili yaptık diyen AK Partili’nin yetkilileri hırsızlık gibi bir takım kelimelerle insanları yargılamasınlar lütfen hadlerini bilsinler. Ben gerektiğinde sizlerle buluştum. Ben bir yandan İstanbul’la İstanbul’un süreciyle ilgileniyorum. Buradan çağrımı yapıyorum. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye buradan sesleniyorum. Bu sürece katkıda bulunmalılar.

24 Haziran’da seçilen sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan sürece katkıda bulunmasını, İstanbul’un 16 milyon insanının merakla beklediği sonuca katkı sunmaya davet ediyorum.

Gelin elimizi havaya kaldırın biz de 16 milyon insanın yaşadığı bu güzel kenti en güzel şekilde yönetmeye başlayalım. Çağrım budur.

Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı.”

Sözcü

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
imamoglu, secim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Son dakika... Ekrem İmamoğlu'ndan yeni açıklama! YaRen Haber Arşivi 0 01 Nisan 2019 14:48
SON DAKİKA... YSK'dan açıklama: İstanbul seçim sonuçlarında kim önde? (Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu yarışında son duru yaSmin Haber Arşivi 1 01 Nisan 2019 11:05
Brezilya'da seçimin galibi Dilma Rousseff Seth Haber Arşivi 0 27 Ekim 2014 12:38
'Seçimin galibi İhsanoğlu ve Demirtaş' Seth Haber Arşivi 0 11 Ağustos 2014 13:26