IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2023, 17:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PUBG Mobile için 5. yaş güncellemesi! İşte yenilikler




Dünyanın en popüler mobil oyunlarından PUBG Mobile, 5. yıl dönümünü 2.5 güncellemesi ve oyuncuların modlardan haritalara kadar kendi oyun içi içeriklerini oluşturmalarına olanak sağlayan yepyeni bir inşa modu olan World of Wonder ile kutluyor.
PUBG Mobile’ın 5. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yeni alanlar, eşyalar ve ödüller geldiği gibi Ağır Silah ve Metro Royale modları da güncelleniyor. Yeni güncelleme ayrıca Cycle 4 Sezon 11 ve Royale Pass Month 21’de kilidi açılacak çeşitli yeni kozmetikler getiriyor.
PUBG Mobile 2.5 güncellemesi neler sunuyor?

Sonsuz olasılıklarla donatılan ücretsiz inşa modu World of Wonder oyunculara sunuldu. 16 Mart’ta başlayacak olan World of Wonder’ın heyecan verici sunumunun bir parçası olarak oyuncular, çok sayıda yeni harita ve oyun modunda bu yeni modun sunduğu olanaklara tanık olabilecek.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
World of Wonder’ın Beta aşamasında, oyuncular düzenleme özelliklerine bizzat sahip olmak ve yaratıcı olmak için başvuru yapma şansına da sahip olacak. World of Wonder’ın düzenleme erişimi hakkında daha fazla detaylar ilerleyen günlerde paylaşılacak.









World of Wonder testlerinin bir sonraki aşamasında savaş alanı; Erangel’in bazı ikonik konumlarından (Kuş Tüneği, Mercan Resifi, Yeşim Dünya ve tüm Erangel haritası) esinlenerek sıfırdan inşa edilebilecek ve oyun alanı haline getirilebilecek.
Oyuncular; tek bir kaydırma hareketiyle kopyalama, silme, çevirme, yakınlaştırma, uzaklaştırma, serbest görüş ve daha fazlasını yapabilecek ve özel olarak tasarlanmış bir dizi araç kullanarak farklı nesneler, malzemeler ve bina türlerini inşa edebilecek.
Yetişmekte olan oyun tasarımcıları bir dizi oyun cihazı ve nesne kullanarakgelişmiş özelliklerle oyun parametrelerini, PUBG MOBILE oynamanın yeni mekaniklerini ve yollarını gösterebilecek!
Sıfırdan başlamayı göz korkutucu bulanlar, önceden ayarlanmış iki oyun şablonuyla tasarıma başlayabilecek: Varsayılan klasik Battle Royale formatına sahip Erangel Modu ve World of Wonder kullanılarak oluşturulmuş yepyeni bir haritada 4’e 4 Takımlı Ölüm Maçı olarak çalışacak Craft Modu.
World of Wonder, denemek için resmi olarak önerilen ve en popüler yapıları gösteren bir öneri listesine de sahip olacak.
Oyuncular Erangel’deki iki yeni Hayal Meydanı’na giderek en sevdikleri mobil battle royale oyununa mutlu yıllar dileyebilir ve merkezdeki büyük sandık için yarışabilirler. Ya da Erangel ve Livik çevresinde bulunan on küçük Hayal Mahallesini ziyaret ederek tedarik ödüllerini yükleyebilirler.
Düşman ateşine veya köprü geçişlerine kalkan olan renkli Blok Siper, erzakları geçmiş sezonlardan eşyalara veya tamamen yeni eşyalara dönüştüren Malzeme Dönüştürücü, oyuncuları havaya fırlatmak için kullanılabilen Seyyar Trambolin veya fırlatılabilir eşyaları ve oyuncuların kendilerini uçurmak için kullanacakları İki Amaçlı Top dahil olmak üzere yıl dönümü partisini canlandıracak dört yeni eşya da oyuna eklenecek.
Ayrıca 2.5 Güncellemesi Payload’da yeni bir ağır yük aracı ve Metro Royale’de yeni sarf malzemeleri ve oyuna yardımcı ödül mekaniği gibi oyuncu deneyimini geliştirecek güncellemeleri de getiriyor.




alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pixel telefonlar için Android 13 QPR2 Beta 1 güncellemesi başladı: İşte yenilikler CORDON BLEU Teknoloji Dünyasından Son Haberler 0 13 Aralık 2022 21:24
PUBG 18.2 Güncellemesi ile Gelecek Tüm Yenilikler SLyther PUBG 1 06 Temmuz 2022 18:44
PUBG: NEW STATE ilk büyük güncellemesini aldı: İşte gelen yenilikler CyBeR PUBG 0 20 Aralık 2021 15:29
PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile gelecekler GeN PUBG 0 22 Nisan 2020 18:00
PUBG Mobile 0.13.0 güncellemesi yayınlandı Coder Oyun Dünyasından Son Haberler 0 12 Haziran 2019 13:53