IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2008, 16:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
UEFA Kiminle Anlaştı?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yapılan anlaşma neticesinde UEFA Şampiyonlar Ligi lisansı dört yıllığına PES 2009'un oldu...

PES 2009, özel olarak aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi lisansı sayesinde dünyanın bu en önemli turnuvasını bünyesine katıyor.

Konami Digital Entertainment Co., Ltd, UEFA ile yaptıkları 4 yıllık özel anlaşma sonucunda PES 2009'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ni içereceğini duyurdu. Pro Evolution Soccer serisinin bu en yeni oyunu 16 Ekim'de PLAYSTATION®3, Xbox 360 ve PC-DVD, 2009 yılı içerisinde ise Wii için piyasada olacak.

Konami, UEFA Şampiyonlar Ligi anlaşması sayesinde PES içinde özel bir UEFA Şampiyonlar Ligi modu yaratmak için turnuvanın tüm içeriğini kullanabilecek. Bu lisans aynı zamanda Konami'nin PES serisinin temelini oluşturan gerçekçiliği daha da ileriye taşımaya ne denli kararlı olduğunun da bir göstergesi.

"Pro Evolution Soccer serisi en üst seviyede oynanan futbolla özdeşleşmiş durumda, bu da oyunu dünyanın en önemli kulüp turnuvasına ev sahipliği yapmak için son derece uygun kılıyor," diye yorumluyor UEFA. "PES 2009'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ni de içermesinden son derece memnunuz ve Konami ile uzun ve verimli bir ilişki içinde olacağımızı umuyoruz."

"Bu anlaşma bizim PES 2009'u hem lisans, hem de gerçekçilik alanlarında daha da ileriye götürmeye ne kadar kararlı olduğumuzu gösteriyor," diyor Konami Digital Entertainment GmbH Başkanı Kunio Neo. "Kulüplerarası turnuvaların gözbebeği olan UEFA Şampiyonlar Ligi yeni oyunumuzda sizleri bekleyen sürprizlerden yalnızca biri."

PES 2009, 16 Ekim'de PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD ve cep telefonlarında, 30 Ekim'de PlayStation®2'de, 6 Kasım'da PSP® (PlayStation®Portable) ve 2009 yılında da Wii için piyasada olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anlaştı, kiminle, uefa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık