IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Warrior Epic (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/153856-warrior-epic.html)

Heidi 22 Ekim 2008 14:09

Warrior Epic
 
Uzun zamandır oynanan ve çıkmasına kısa bir süre kalan ek paketiyle de uzun süre daha oynanacağını düşündüğümüz World of Warcraft'a sıkı bir rakip geliyor.

Devasa çok oyunculu online oyun yayıncısı True Games Interactive, oyuncuların uzun zamandır beklediği, Possibility Space firması tarafından geliştirilen, Warrior Epic oyununun, global yayın haklarını aldığını duyurdu. Yapılan anlaşmaya göre, True Games ve Possibility Space, oyunu 2009 bahar sezonuna yetiştirebilmek için, birlikte daha yakin çalışacaklar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Uzun zamandır oynanan ve çıkmasına kısa bir süre kalan ek paketiyle de uzun süre daha oynanacağını düşündüğümüz World of Warcraft'a sıkı bir rakip geliyor.
Devasa çok oyunculu online oyun yayıncısı True Games Interactive, oyuncuların uzun zamandır beklediği, Possibility Space firması tarafından geliştirilen, Warrior Epic oyununun, global yayın haklarını aldığını duyurdu.

Yapılan anlaşmaya göre, True Games ve Possibility Space, oyunu 2009 bahar sezonuna yetiştirebilmek için, birlikte daha yakin çalışacaklar.

kanomen 15 Nisan 2009 08:07

Cevap: Warrior Epic
 
20 Nisan günü [ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ] bağlantısından indirme linki tüm Warrior Epic hayranlarına sunulacaktır.

Merakla bekliyoruz...


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net