IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ekim 2009, 05:32   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kurtlar Vadisi Pusu" oyunu..




Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin, bir internet sitesince hazırlanan bilgisayar oyunu, ilgi görüyor. Kurtlar Vadisi Pusu'un bilgisayar oyunu bir milyonu aşkın tıklamayla birinci sırada yer alıyor.
Ulusal bir kanalda her hafta perşembe günleri gösterime giren ve konusu ve işleniş biçimi açısından Türkiye’nin gündeminden düşmeyen "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinin bilgisayar oyunu da ilgi çekiyor.

Bir internet sitesinin "en çok oynananı" haline gelen bu oyun, savaş oyunları sıralamasında birinci sırada yer alıyor. Bugün itibariyle 1 milyonu aşkın kişinin oynadığı oyunun rağbet görmeye devam etmesi halinde ikinci bölümü de hazırlanacak. İnternet sitesinin Yöneticisi Semih Kırgel, ekip olarak, sitelerinde Türkiye’deki güncel ve tutulan konularla ilgili oyunları yayınlamayı amaçladıklarını bildirdi.

Hem güncel olması hem de binlerce hayranı bulunması dolayısıyla Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin oyununu yapmaya karar verdiklerini belirten Kırgel, "Bu kadar hayranı olan bir dizinin internette oyununun olup olmadığını araştırdık ve olmadığını gördük. Bunun üzerine oyunun bize dönüşünün yüksek olacağını düşünerek bunu yapmaya karar verdik" diye konuştu.

OYUNCU, POLAT ALEMDAR KARAKTERİNE BÜRÜNÜYOR

Kırgel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kısa bir süre önce sitemizde yayınladığımız oyun, vatandaşlarımız tarafından en çok oynanan oyun haline geldi. Oyunumuz kendi sitemizde kısa sürede ’Top 10’ listesinde ikinci, Savaş Oyunları kategorisinde ise birinci oldu."

İlk bölümde dizi karakterleri, Polat Alemdar, Güllü Erhan, Abdülhey ve Memati Baş’ın rol aldığını vurgulayan Kırgel, "Oyun, Polat Alemdar’ın ofisine yapılan ani bir baskınla başlıyor. Baskın sonucunda Güllü Erhan kaçırılıyor. Oyuncu olarak vatandaşlar Polat Alemdar karakterinde rol alıyor ve baskın yapanlarla zorlu bir çatışma içine giriyor. Hatta oyunun bir sahnesinde vatandaşlarımız Memati Baş rolünde de oyna***** Polat Alemdar’ı baskıncılara karşı koruyor."

Kırgel, "Oyunun rağbet görmeye devam etmesi halinde ikincisi hazırlayacağız. İkinci bölümde de Güllü Erhan’ın kurtarılması konusu ele alınacak. Güllü Erhan’ı, İskender Büyük mü yoksa Cevat Akarsu mu kaçırdı? bunu hep birlikte göreceğiz" dedi. Oyunun, konusu ve kurgusuyla orijinal diziyi birebir yansıttığını, Kurtlar Vadisi Pusu oyununda da dizideki gibi ’7 Yaş ve Üzeri İçin’ uyarısının bulunduğunu belirten Kırgel, şunları söyledi:

"Flash oyunlarda genelde en büyük zamanı grafikerlerin çizimleri almaktadır. Kurtlar Vadisi Pusu oyunundaki karakterleri vektörel olarak çizmek, asıllarına uygun bir görüntü çıkarmak bizi oldukça zorladı. Özellikle Polat Alemdar karakterini çizerken çok zorlandık. Karakterin yanında oyunun konusunun geçtiği Polat Alemdar’ın ofisini çizmek de zamanımızı aldı. Çünkü ofisteki detaylara önem verdik."

Kırgel, oyunun üç ana bölümden ve toplam altı kısımdan oluştuğunu sözlerine ekledi.

İnternet sitesindeki verilere göre oyunu, bugüne kadar 1 milyonu aşkın kişinin oynadığı görülüyor.

haber7

__________________

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kurtlar vadisi pusu, oyunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kurtlar Vadisi Pusu TNT'den ayrılıyor PassioN Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2012 19:49
Kurtlar Vadisi Pusu 154. bölüm fragmanı PassioN Haber Arşivi 0 03 Nisan 2012 21:14
Kurtlar Vadisi / Pusu'nun En İyi Oyuncusu ? KiLL Merak Ettikleriniz 15 23 Mayıs 2008 00:02