IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Nisan 2010, 00:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Need For Speed Most Wanted - Full indir | HF 13 PART | 2.5 GB





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yaris oyunlarinin populer bir hale gelip, ulkemizde yayginlasmaya basladigi noktaya “Need for Speed†ismini vermemiz hicte yanlis olmaz. Henuz ortalikta gelismis konsollar yokken, o eski PC’lerimizde Need for Speed ile nasil eglendigimizi hatirliyormusunuz? Daha sonra Need for Speed 2 cikmis ve bizi eglendirmeye devam etmisti (hatta PlayStation’dada cikmisti bu oyun), ve bunu takip eden Need for Speed III: Hot Pursuit, polisten kacarak yasa disi hiz yaptigimiz en eglenceli oyun olmustu. Simdi ise aradan uzun yillar gecti ve trafik kurallari cogu yaris oyunlari tarafindan ihlal edildi (Burnout serisi) ve bazilari tarafindan ise tam bir simulasyon’a (Gran Turismo, Forza Motorsport) donusturuldu. Need for Speed: Most Wanted ise ne Burnout kadar cilgin bir oyun, nede Gran Turismo kadar gercekci bir oyun. Hot Pursuit 2’nin vermeyi basaramadigi eglenceyi verip Underground 2’nin sikici olmaya basladigi noktada bizi eglendirmeye devam edecek bir oyun olarak karsimizda oldugunu soyleyebiliriz. Aslina bakarsaniz, Need for Speed: Underground 1 ve 2’deki yasa disi yaris, ve benzeri modlar geri donuyor bu oyunda, fakat Hot Pursuit’teki polisle kapismanin verdigi eglenceyi uzerine ekleyerek, vede en onemlisi daha canli ve goze hos gelen ortamlar ile birlestirerek.

Tesekkurler EA Canada


Need for Speed: Most Wanted’in demosunu yaklasik 1-2 ay once ofisimizde oynama sansini yakalamistik. Oyunun Xbox versiyonunu denemis olmamiz ve oyundaki dengesiz saniyedeki kare sayisi bu oyunun gelecegi hakkinda bazi supheler uyandirmisti bizde. Ozellikle oyunun Xbox 360 versiyonunun videolarini izleye izleye o kadar kaliteli grafikler ve akici bir kare sayisina gozumuz alismisken, oyunun demosu bizi acikcasi uzmustu. Grafikler simdiki nesil icin fena olmasada, oyunun goruntu hizinin bu denli yavas olmasi gercektende oyuna cok sey kaybettiriyordu. Fakat EA Kanada studyolari butun bu yasadigimiz hayal kirikliginin bosu bosuna oldugunu biz gosterdi. Cunku oyunun tam surumu tum konsol sistemlerinde saglam 30 FPS’lik bir hizla vede akici bir bicimde calisiyor! Need for Speed: Underground serisini sevipte Hot Pursuit’e ozlem duyan kisiler daha ne isteyebilirlerki?

Oyunun tabiiki basitte bir hikayesi var, gerci bununda The Fast and The Furious veya benzeri filmlerden pek bir farki yok. Polisler, rakiplerimiz ve kara listeler arasinda gecen bir sokak yarisi cekismesi olarak ozetleyebiliriz. Hikaye olsada cok etkileyici degil tabiiki, fakat Need for Speed: Underground 2’de buna benzer ufak bir deneme yapmislardi ve Most Wanted’inda basitte olsa bir hikayesinin oldugunu bilmeniz yeterli. Hikayeyi takip edersiniz veya etmezsiniz, bu size kalmis, sonucta oyunu etkileyen bir faktor degil. Bu arada hikaye akisi icersindeki videolarda gercek aktorlere yer verilmis. Evet, boyle bir seyi gormeyeli uzun zaman olmustu, artik oyun dunyasi kendi karakterlerini 3D olarak yaratmayi seviyor ama bu sekilde bir yaklasim bence Most Wanted’a yakismis.



Grafikler


Oyunun grafiksel olarak tatmin edici oldugunu ve her sistemde oldukca stabil bir bicimde calistigini soylemistim zaten (PC’de sahip oldugunuz sisteme gore degisebilir tabiiki bu stabilite). Hangi sistemde oynarsaniz oynayin kesinlikle goze hos gelen bir oyun Most Wanted. Cogu multi-platform oyunda oldugu gibi bu oyundada PlayStation 2 versiyonu digerlerinin gerisinde kaliyor biraz tabiiki. Cozunurluk ve genel anlamda renk derinligi olarak daha donuk PlayStation 2 versiyonu oyunun ama yinede ayni eglenceyi vermekten uzak degil. Cevre ve yol oyunda cok detayli durmuyor aslinda, fakat arabalarin gercektende guzel gozuktuklerini soyleyebiliriz. Ozellikle bazen polisler ile beraber rampalardan sicrayinca, arabanizi distan gosteren sinematik kamera acilari gercektende etkileyici olabiliyor. Kamera demisken, nedense oyunun PlayStation 2 versiyonunda oyun ici kamerasini oyunun ayarlar menusunden degistirmek zorunda kaliyorsunuz (digerlerinde durum boyle degil), bunun nedenini anlayabilmis degiliz. Yinede oyun her platformda oldukca guzel gozukuyor, ve hizi hissetirmeyi basariyor. Tabiiki Burnout gibi cilginca bir hiz beklemeyin bu oyundan ama NOS kullandiginizda oyundaki bulaniklik efektleri ve arkada iz birakan isiklar ile hizi gorebiliyorsunuz en azindan.

Yarismaya baslayin!

Oyunda artik “kara liste†(black list) denilen bir yaris listesi var, bu listede yarisacaginiz rakiplerinizi goruyorsunuz ve diger yariscilarin kara listelerine girerek daha ustun ve tehlikeli bir yarisci oldugunuzu kanitliyorsunuz. Daha onceden tanidiginiz circuit, drag (cok daha hos bir hale gelmis), sprint oyun modlarida geri donmus. Fakat kara listenin onem kazandigi tek oyun modu kariyer modu tabiiki. Kara listeye genel olarak baktigimizda asagi yukari 15 tane onemli yarisci var ve bu yariscilarin kara listelerine girip onlar ile yarisabilmeniz icin nereden baksaniz 8-10 yaris yapmaniz ve basarili olmaniz gerekiyor, buda oyunun kariyer modunun oldukca uzun ve dolu dolu oldugunu gostermeye yeter size herhalde. Yarislari bu sekilde gerceklestirip, kariyerimizde ilerleme kaydederken, polislerden kacmakta diger onemli bir etmen haline geliyor. Yarislarin sonunda eger pesinide polis varsa onlardan belli bir sure yakalanmadan kacmaniz yada izinizi kaybettirmeniz gerekiyor. Butun bunlar biraz kendini tekrar ediyor hissini verebilir size ama polislerden kacmakta, yarismakta cok keyifli.

Yarislari kazanarak para kazandiginizi ve listelerde yukariya cikarak daha fazla araba, modifiye ve benzeri ekstralari actiginizi soylememe gerek yok herhalde, cogu yaris oyununda artik bir klasik ilerleme sistemi haline geldi bu. Oyunda bazi gizli ekstralarda yok degil, bunlar para odulleri, gizli araba parcalari ve hatta sizi polislerin elinden kurtaracak seyler olabilir. Bu gibi ekstralar icin uyanik olun. Oyundaki para ve modifiye sistemide oldukca iyi dengelenmis. Oyunun baslarinda iyi para kazanipta arabanizi inanilmaz bir canavar haline getirip refaha ulasmaniz mumkun degil. Dedigim gibi para kazanmaniz, kariyerinizde ust siralara cikmaniz ve yeni modifiye olanaklari acmaniz hep dogru orantili ve dengeli bir sekilde ayarlanmis. Modifiyede zaten gorsel ve performans gelistirme olarak ikiye ayriliyor ve modifiye olanaklari onceki Underground oyunlari ile tamamen ayni diyebiliriz.

Oyunun on-line oyun modunun oldugunu, ve EA’in yaris lobilerinde araba alim satimi bile yapilabildiginide hatirlatirim. Gerci ulkemizdeki sinirli on-line ulasim sistemi nedeni ile (ozellikle konsollarda), bu gibi olanaklardan ne kadar faydalanabileceksiniz bilemem.



Matrix, Max Payne, Need for Speed!


Ne alaka demeyin, Matrix, Max Payne ve Need for Speed’in ortak bir noktalari var artik. “Bullet time†denilen ve artik pek cok oyun ve filmde kullanilan yavas cekim modu! Oyunda artik SpeedBreaker ismi verilen bu ozelligi kullanarak oyundaki bazi ozel durumlarda avantaj saglayabiliyorsunuz kendinize. Ornegin yolda buyuk bir hizla giderken karsiniza bir tir cikiyor ve hizinizi ayarlayarak gecmeniz cok zor, hemen bu ozelligi kullanarak zamani yavaslatip tirin altindaki bosluktan gecebiliyorsunuz. Tum yaris modlarinda size buyuk avantajlar saglayabiliyor bu ozellikte. Polislerden kacarkende bu ozelligin yani sira, yikilip dokulebilen cevreninde faydasini goruyorsunuz. Ornegin altindan gectiginiz bir balkonun tahta ayaklarini kirarak arkanizdan gelen polislerin uzerlerine gocertip onlari durdurabiliyorsunuz. Polislerin bu oyunda asiri derecede agresif olduklarini ve cevrenizi kas ile goz arasinda sarabildiklerini dusunursek, cok guzel bir ozellik bu.

Oyunun fizik motoruda oncekilere gore buyuk degisiklige ugramis. Simulasyon oyunlarinda oldugu gibi arabanin agirligini ve kontrolunu daha cok hissedebiliyorsunuz artik. Eskisi gibi 180’le giderken virajlari kolayca almaniz mumkun degil, cunku artik arabaniz gercekte olacagi gibi agir ve boyle bir hizda govdesini cevirebilmek icin surucunun yetenegini gerektiriyor. Arabayi kaydirmak, drift atmak buna bakarsak daha zor bir halde fakat arabanin agirligini ve gercekciligini hissederek bunlari yapmayi denemek cok daha eglenceli. Fakat fizik motoru daha gercekci oldugunu her yerde belli ediyor. Ornegin bir duvara direk carptiginizta gaza basarak saga veya sola dogru gitmeniz arabayi kurtarmiyor, arabayi gercekte olacagi gibi geri alip kurtarmaniz gerekiyor ve buda yarislardaki olasi kazalarda size cok vakit kaybettirebiliyor, ama artik zamani yavaslatabiliyoruz oyle degilmi? Kazalardan sakinmak daha kolay en azindan.

Kocaman bir sehir

Need for Speed: Underground 2’de getirilen acik sehir sistemi, bu oyundada geri donuyor. Oyunda sadece yaris pistleri yerina olabildigince acik ve heryeri gezebileceginiz bir sehir var. Yarislar sirasinda tabiiki yolu belli etmek icin yoll ayrimlari bazi sanal isaretler ile kapatilarak bir pist gorunumune sokuluyor ama yaris bittiginde pesinizde polisler varsa, bu genis sehirde istediginiz yere, istediginiz sekilde kacma sansina sahipsiniz. Most Wanted\'da bir yarisa katilmak icin sehirde gezinmeye uszeniyorsaniz, hizlica yaris noktalarina ulasmanizi saglayan bir atlama sistemide var. Sehirde arabaniz ile gezinmeniz her ne kadar eglenceli ve keyifli olsada, eger sadece yarismak ve gezinmek ile vakit kaybetmek istemiyorsaniz bu sistemi kullanabilirsiniz.

Yollarin yaris sirasinda piste donusturulmek icin sanal isaretler ile cevrildiklerini soylemistim, fakay yinede bu belli bir seviyeye kadar oluyor. Oyunda hala farkli bir kac yolsan gitme, kestirme ve ara sokaklara girmek gibi degisik sanslariniz var. Aslina bakarsaniz o kadar cok kestirme ve yol ayrimi varki, bazen kendinizi hic sinirlanmamis bir sekilde diger noktaya ulasmaya calisiyor saniyorsunuz (Midnight Club oyunlarinda oladugu gibi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Asagidaki hile kodlarini oyunun ana menusundeyken girin:

givemethegto - Pontiac GTO'yu acar
castrol - Castrol Ford-GT'yi acar
iammostwanted - Tum kilitli arabalari acar
burgerking - Burger King kupasini acar

Burger King Challenge`i kazanirsaniz butun ozel araba parcalari acilacaktir. Bundan sonra bir araba alin ve performans parcalari haric hepsini takin. Daha sonra performans magazasina gidin ve arabaniza parcalari takin (Max out yapin). Sonra Junkman parcalarini takin (yine Max out yapin).Sonra Junkman parcalarini yeniden takin. Arabaniz tam olarak yukseltilmis (upgrade) olacak. EN IYI ARABA

Iyi duruma gelinceye kadar kullanabileceginiz en iyi araba Cobalt SS`dir. Blacklist yarislarini kazndiginizda ??? soru isaretlerini deneyin. Sonucta para veya "pink slip car" alabilirsiniz. Eger arabayi alirsaniz "Safehouse"a gidip satin. Sonucta yuksek miktarda para alirsiniz. Bu para ile de gerekli yukseltmeleri yapabilirsiniz.

HILELER


Asagidaki hileleri ana menude girin.
Hile -> Butun arabalari ac.
Kod -> iammostwanted

Hile -> Castrol Mustang Kod -> castrol

BLACKLIST ARABALAR
Belirtilen Blacklist Boss`u yenerek arabayi acabilirsiniz.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Aston Martin DB9: Blacklist Boss 7 Audi A3 3.2 Quattro: Blacklist Boss 15 Audi A4 3.2 FSI Quattro: Blacklist Boss 14 Audi TT 3.2 Quattro: Blacklist Boss 15 BMW GTR (Race version): Blacklist Boss 1 Cadillac CTS: Blacklist Boss 12 Corvette C6: Blacklist Boss 5 Corvette C6.R: Complete 100% of the game Dodge Viper SRT 10: Blacklist Boss 6 Ford GT: Blacklist Boss 4 Lamborghini Gallardo: Blacklist Boss 6 Lamborghini Murcielago: Blacklist Boss 4 Lotus Elise: Blacklist Boss 8 Mazda RX-7: Blacklist Boss 9 Mazda RX-8: Blacklist Boss 12 Mercedes-Benz CLK 500: Blacklist Boss 8 Mercedes-Benz SL 500: Blacklist Boss 11 Mercedes-Benz SLR McLaren: Blacklist Boss 3 Mitsubishi Eclipse: Blacklist Boss 14 Mitsubishi Lancer Evolution VIII: Blacklist Boss 11 Mustang GT: Blacklist Boss 12 Pontiac GTO: Blacklist Boss 10 Porsche 911 Carrera S: Blacklist Boss 7 Porsche 911 Turbo S: Blacklist Boss 5 Porsche Carrera GT: Blacklist Boss 3 Porsche Cayman S: Blacklist Boss 10 Renault Clio V6: Blacklist Boss 13 Subaru Impreza WRX STi: Blacklist Boss 9 Toyota Supra: Blacklist Boss 13 Vauxhall Monaro VXR: Blacklist Bos


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


CPU: 1.4 GHz
RAM: 256 MB
Disc Drive: 8x or faster CD/DVD drive
Hard Drive: 3 GB or more free space
Video: DirectX 9.0c compatible
Sound: DirectX 9.0c compatible
Input: Keyboard, mouse, or USB Steering Wheel/Gamepad

Video card with 32 MB or more memory and one of these chipsets is required: ATI Radeon 7500 or greater; ATI Radeon Xpress 200; NVIDIA GeForce2 MX/GTS or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro

Multiplayer requires 1 set of discs per PC and a broadband (Cable, DSL, or faster) connection.
Internet or LAN (2-4 players)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
http://hotfile.com/dl/36766389/a329e24/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part01.rar.html http://hotfile.com/dl/36766972/c19bddc/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part02.rar.html http://hotfile.com/dl/36767537/f7db688/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part03.rar.html http://hotfile.com/dl/36770177/62011cd/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part04.rar.html http://hotfile.com/dl/36768631/47a7065/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part05.rar.html http://hotfile.com/dl/36769016/207004f/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part06.rar.html http://hotfile.com/dl/36769387/25d8d03/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part07.rar.html http://hotfile.com/dl/36769888/fa61ef5/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part08.rar.html http://hotfile.com/dl/36770324/70c66f1/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part09.rar.html http://hotfile.com/dl/36770648/a7b0037/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part10.rar.html http://hotfile.com/dl/36771031/6d1de4a/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part11.rar.html http://hotfile.com/dl/36771402/996a173/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part12.rar.html http://hotfile.com/dl/36771899/9b90ad1/NEFOSPMOWA.FO.Max.Payne.part13.rar.html

RAR SIFRESI : w ww.fulloyun.co m ( BOSLUKLARI BIRLESTIRIN )

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
13, 25, gb, hf, |


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Need For Speed Most Wanted Türkçe Full Tek Link İndir eLLya Oyun Dünyasından Son Haberler 0 20 Eylül 2013 18:15
Need For Speed MoSt Wanted - Tek Link YapraK Oyun Dünyasından Son Haberler 0 20 Şubat 2010 04:28
Need For Speed MOST WANTED EreN Bilgisayar Oyunları 31 03 Mayıs 2008 17:59