IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Sanalika giderek büyüyor! (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/373430-sanalika-giderek-buyuyor.html)

Slipknot 24 Aralık 2010 17:44

Sanalika giderek büyüyor!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Oyun Stüdyosu ve ürünü Sanalika, 2010 sonuna yaklaştığımız şu günlerde 10 milyonuncu avatarını karşılamaya hazırlanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kullanıcılarının 'avatar'ları aracılığı ile çevrim içi oyunlar oynayabileceği, birbirinden renkli ve farklı mekânlarda yeni arkadaşlıklar edinebilecekleri bir sanal dünyadır. Kullanıcılar, Sanalika'da caddeler, parklar, kafe, restorant, sinema, sergi salonu, market, şekerci, bakkal, kuaför, konser alanları gibi renkli ve eğlenceli mekanlarda arkadaşlarıyla sohbet etmektedirler. Ayrıca kullanıcıların kendi zevkleri ve tarzları doğrultusunda tasarladıkları daire, kafe gibi yaşam alanları da bulunmaktadır. Kullanıcılar bu yaşam alanlarında arkadaşları ile partiler düzenleyip, eğlenebilmektedirler. Yine arkadaşlarıyla buluşup Sanalika'da düzenlenen konser, sergi ve parti etkinliklerine katılmaktadırlar.

Oyun Stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2008 yılında internet kullanıcılarıyla buluşan Sanalika, ilk 6 ayda büyük bir gelişme göstererek 2 milyon avatara ulaşmıştı. Bu rakam 2009 sonunda 5 milyona ulaşmış ve Türkiye'nin en büyük popüler sanal dünya uygulaması olmuştur. Sanalika, hız kesmeden Facebook uygulaması dahil yükselişini devam ettirdi. 2010 sonuna yaklaştığımız şu günlerde Sanalika, 10 milyonuncu avatarına çok ama çok yakın. Üstelik Sanalika, bu yakın zamanda tanışacağı 10 milyonuncu avatarına da sürpriz hediyeler hazırlıyor.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net