IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Playstation Move, PC Çıkarması mı Yapacak? (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/381128-playstation-move-pc-cikarmasi-mi-yapacak.html)

For Answers 05 Şubat 2011 13:52

Playstation Move, PC Çıkarması mı Yapacak?
 
Alınan bilgilere göre Playstation Move çok yakın bir zamanda PC için de çalışabilir. Move Server adı verilen bir proje sayesinde ünlü oyun yapımcılarının bir gün PC için Move destekli oyunlar geliştirebileceği belirtildi.
Move Server'ın tam olarak nasıl işleyeceğiyle ilgili şimdilik bir bilgi yok. Ancak bu seneki Game Developer's Conference'ında (Oyun Geliştiricileri Konferansı) servisin ne olduğunun net bir şekilde anlatılması bekleniyor. Sony'den John McCutchan'ın bir kaç hafta içinde Move Server ile ilgili ilk bilgileri vereceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.


Move Server sayesinde Playstation Move ile ilgili oyun geliştirmenin daha kolay olacağı da bildirilmiş. Her ne kadar aynı kategoride değillermiş gibi görülse de Move'un rakibi olarak lanse edilen Kinect'in de PC'ye çıkacağı şu sıralar konuşuluyor. Bakalım Microsoft mu yoksa Sony mi önce davranacak?

Bölüm Sonu Canavarı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net