IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Homefront 2 Türklere emanet (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/414028-homefront-2-turklere-emanet.html)

Deep 23 Eylül 2011 22:16

Homefront 2 Türklere emanet
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Homefront onca reklamın ardından başarısız bir yapım olarak karşımıza çıkmış, ne var ki izlenen doğru satış politikaları sonucu, oyuncuları olmasa da THQ’yu fazlasıyla memnun etmişti. Homefront’un elde ettiği satış başarısının ardından ikinci oyunun da geliştirileceği az çok tahmin edilen bir şeydi, ancak shooter piyasasında EA ve Activision’a rakip olmayı arzulayan THQ büyük bir hamle yaparak ikinci oyunun yapımcılığını Crytek’e [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Şimdilik oyunun resmi adı belli değil, fakat oyunun PC ve ev konsolları için yayınlanacağı duyuru sırasında belirtildi. Oyun THQ’nun 31 Mart 2014′de sonlanacak finansal yılı içerisinde yayınlanacak.
THQ patronu Danny Bilson Homefront’u daha ileriye taşımak için Crytek ile anlaşmalarının endüstrinin en iyileriyle çalışma stratejilerinin bir parçası olduğunu belirtirken, Crytek’in FPS türündeki deneyimi ve teknolojileri ile oyuncuların talep ettiği kalitede bir Homefront sunacağına inandığını belirtti.
Oyunun Crytek tarafından geliştirilecek olması bizim içinde iyi bir şey, keza Yerli Kardeşler oyunlarında Türkçe dil desteğine ayrı bir önem veriyorlar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net