IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2011, 18:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bilgisayar oyunlarında kiralık dönemi!




Teknoplay Genel Müdürü Levent Taşdelen, yoğun talep ve havaların soğuması üzerine oyun kiralama servisini hayata geçirdiklerini belirterek, ''Bu hizmetin başlamasının ardından oyun talepleri eskiye oranla 3 kat arttı'' dedi.

Taşdelen, yaptığı açıklamada, teknoloji oyunlarına yönelik İstanbul'da birçok mağazaları bulunduğunu söyledi.

Oyun tutkunlarının, oyun salonları dışında ev ve ofislerinde rahatça oyun oynamaları için ''Oyun isteyin, evinize getirelim'' sloganıyla kiralık oyun servisine başladıklarını anlatan Taşdelen, sipariş üzerine ev ve iş yerlerine LCD televizyon, projeksiyon sistemleri ve aparatlarının kurulum ve teslimatını yaptıklarını kaydetti.

Taşdelen, oyun tutkunlarının, özellikle havaların soğumasıyla birlikte telefon ve internet yoluyla başvuru yaparak, dünyaca ünlü ''Guitar Hero'', ''Xbox'', ''Playstation3'', ''PES'', ''Formula 1'', ''Grand Theft Auto'', ''Nintendo Wii'', ''Fight Night'', ''NBA'', ''Virtua Fighter'', ''Resistance'', ''Call of Duty'', ''Assasin Screed'', ''Tekken'' ve ''FIFA'' oyunlarını yoğun bir şekilde talep ettiklerini aktardı.

Beşiktaş, Kadıköy, Çağlayan ve Bakırköy'de oyun salonları bulunduğunu, Üsküdar'daki şubeden ise ev ve ofislere oyun kiralama servisi yaptıklarını belirten Taşdelen, şöyle devam etti:

''Bu oyunlar, artık teknoloji oyunu tutkunlarının hayatının önemli bir parçası. Özellikle lise, üniversite öğrencileri ve gençler için vazgeçilemez bir tutku. Oyun salonlarımıza olan yoğun talep ve havaların soğuması üzerine oyun kiralama servisini hayata geçirdik. Bu hizmetin başlamasının ardından oyun talepleri eskiye oranla 3 kat arttı. Telefon ve internet üzerinden alınan siparişlerin ardından oyun tutkunlarının ev ve iş yerlerine tercih ettikleri oyunların teslimatını yapıyoruz. Bu hizmet karşısında kendilerini özel hisseden müşterilerimiz bundan çok büyük keyif alıyor. Oyunlar arasında en çok 'Playstation3' ile 'Guitar Hero'' rağbet görüyor. Hafta sonları ve tatil günlerinde yoğun oyun siparişi nedeniyle oyun konsolu bulmakta zorlanıyoruz. Ayrıca, bazı şubelerimizde oyun severlerı arasında geniş katılımlı turnuvalar düzenliyoruz. Yedi günden fazla süreli kiralamalarda müşterilerimize yüzde 30 civarında indirim yapıyoruz. Siparişi alınan adreslere ulaşım, teslimat, kurulum, montaj ve teknik servis ücreti almıyoruz. Oyun kiralama servis hizmetimiz 24 saat kesintisiz veriliyor. Teknoloji oyunlarında tahmin edilemeyecek oranda büyük bir gelişim var. Sürekli yeni oyunlar çıkıyor ve müşterilerimiz bizden yeni çıkan oyunları anında istiyor.''

-''Amacımız, bu tutkuyu tüm Türkiye'ye yaşatmak''-

Ödemelerin nakit, bankadan havale ya da kredi kartıyla yapıldığını, 1 günlük oyun kiralama bedelinin 29 TL olduğunu ve kiralama süresi arttıkça fiyatlarda yüzde 30 indirim yaptıklarını belirten Taşdelen, kiralama hizmetini ''güvenilirlik'' ilkesini esas alarak verdiklerini anlattı.

Taşdelen, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Genelde müşterilerimiz tanıdık. Çünkü sık sık bizden oyun talep ediyor ve otomatikman aramızda bir güven duygusu oluşuyor. Ayrıca günlük oyun kiralama amacıyla talepte bulunan bazı müşterilerimiz bazen süreyi 1 hafta, hatta 15 güne kadar uzatabiliyor. Yani müşterilerimiz bir haftada 29 TL ile 109 TL arasında ücret ödüyor. Çünkü oyunun heyecan ve atmosferi, oyun sevenleri daha uzun oyun oynamaya teşvik ediyor. Hatta bazı müşterilerimiz oyun kiralamaktan vazgeçerek mağazalarımızdan oyunu satın alıyor. Müşterilerimiz arasında gençlerin dışında ev arkadaşları, yaşlı çiftler, sporcular ve özel yurtlarda kalan öğrenciler var. Bizim şirket olarak hedefimiz, şu an oyun kiralama hizmeti verdiğimiz tüm müşterilerimizi oyun sahibi yapmak. Çünkü çağımız artık teknolojinin hakim olduğu ve sürekli yenilenen modern oyunlar çağı. İnsanlar yoğun iş temposu ve stresin ardından bu oyunlarla deşarj olup, adeta oyunu yaşıyorlar. Amacımız, bu tutkuyu tüm Türkiye'ye yaşatmak.''

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilgisayar, dönemi, kiralık, oyunlarında


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilgisayar toplamak isteyenler yada yeni bilgisayar almak isteyenler BehroozWolf Bilgisayar Donanımı 7 23 Nisan 2008 20:08