IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Kasım 2011, 17:52   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Modern Warfare 3, çıktı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İlk Call of Duty XP canlı etkinliğinin ardından büyük merakla beklenen Call of Duty: Modern Warfare 3, 2010’da müthiş satış rakamlarına ulaşan Call of Duty: Black Ops’u bile geçen ön sipariş rakamlarını takiben nihayet tüm dünyada piyasaya çıktı. Ayrıca bugün MW3 ile birlikte 30 milyon Call of Duty hayranının birbirine bağlayan devrim yaratan yeni sosyal oyun ağı Call of Duty Elite de devreye girdi.

Infinity Ward ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Modern Warfare 3, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin bıraktığı yerden devam eden hikayesi, heyecan dolu tek kişilik seferin yanı sıra, yeni Survival Modu ile de müthiş yenilikler getiriyor. Special Ops, serinin ünlü çatışmaları, yeni “Strike Package” sistemi, “Kill Confirmed” gibi yeni ve heyecanlı modlarıyla Modern Warfare 3’ün çoklu oyuncu kısımlarını çok daha eğlenceli hale getirirken, bir çok yeni silah, ekipman ve perk de sunuyor.

Beachhead Studio tarafından geliştirilen Call of Duty Elite, tüm kayıtlı Call of Duty oyuncularının birbirine bağlanıp oyun oynamalarını sağlayan, son derece geniş kapsamlı bir sosyal oyun ağı. Call of Duty Elite platform ve oyun arasında kesintisiz bir bağlantı sağlıyor. Oyuncular Call of Duty Elite’e cep telefonlarından, web veya konsol üzerinden erişebilecek, arkadaşlarına bağlanabilecek, Klanları veya Sosyal Grupları ile maçlar planlayabilecek, silah yüklerini ayarlayabilecek, istatistiklerini görebilecek ve çok daha fazlasını yapabilecekler. Call of Duty Elite, Modern Warfare 3 ile birlikte geliştirildiğinden sunulan özelliklerin çoğu oyuncuların oyun deneyimine kesintisiz olarak etki edecek ve oyuncular oyun içindeki Klanlarını ayarlamak, silah yüklerini seçmek, HD -----lar yüklemek ve oyun içindeki Sosyal Gruplardan arkadaşlar bulmak gibi işleri kolayca halledebilecekler.

Call of Duty Elite’in premium üyeliği 9 aylık DLC sezonu boyunca aylık olarak sunulan Modern Warfare 3 DLC’leri, sanal ve gerçek dünya ödülleriyle günlük turnuvalardan oluşan Program Rehberi, özel klan levelleri ve yarışmaları ve Call of Duty Elite TV erişimi gibi ekstra özellikler de sağlayacak. Yıllık üyelik ücreti $49.99, yani ayda $5’dan daha az. Call of Duty Elite’in bir çok özelliği Call of Duty: Black Ops ile geriye doğru uyumlu olacak ve ayrıca Call of Duty’nin gelecekteki versiyonlarını da tek bir çatı altında desteklemeye devam edecek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
çıktı, modern, warfare


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Modern Warfare 3 çıktı System Oyun Dünyasından Son Haberler 1 08 Kasım 2011 15:17
İşte Modern Warfare! dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 24 Ekim 2011 21:04
Modern Warfare 2 mucizesi! Slipknot Oyun Dünyasından Son Haberler 0 23 Nisan 2010 15:09
Modern Warfare 2 müjdesi! Slipknot Oyun Dünyasından Son Haberler 0 20 Nisan 2010 21:14