IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Oyun Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Infernum ilk oyununun çıkışını duyurdu! (https://www.ircforumlari.net/oyun-dunyasindan-son-haberler/437652-infernum-ilk-oyununun-cikisini-duyurdu.html)

System 21 Aralık 2011 19:58

Infernum ilk oyununun çıkışını duyurdu!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Merkezi Berlin’de bulunan yayıncı ve geliştirici Infernum, ilk oyunu Brick-Force'ın çıkışını duyurdu.

Bu eğlenceli oyun, oyuncuların hep hayalini kurdukları dünyaları ve haritaları tuğla tuğla yaratmalarını sağlıyor. Oyuncular, bu görsel oyun alanlarını toplulukla paylaşıp, diğer oyuncuları ya da bilgisayar hasımlarını avlarken uygun ortam olarak da kullanabilirler.

İnşa Et, Paylaş, Oyna
Esprili tasarımıyla bu çevrimiçi oyun, Unity 3D motor sayesinde doğrudan tarayıcıda oynanabilir ve Koreli geliştirici EXE Games ve Infernum’un ortakyapımıdır. Oyuncuların basit yapı bloklarını kullanarak karmaşık ortamlar inşa ettiği kum havuzu (sandbox) modunu, sosyal ağlarda ve akıllı telefonlar ya da tabletler gibi mobil cihazlarda oynamak mümkün. Hem Beta aşaması hem de ücretsiz oyunun yayınlanışının Avrupa ve Kuzey Amerika’da 2012 ilkbaharında gerçekleşmesi planlanıyor.
Şu andan itibaren, herkes bugün yayına girecek olan web sitesinden beta aşaması için kaydını yaptırabilir: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bugün yayınlanan fragmanda, yaratıcı aksiyon dünyasını ilk kez görebilirsiniz: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net